در این مقاله از سایت دیبامگ برآنیم خواص و مزایای پوست مرغ را برای صورت و مو در کنار ذکر معایب آن، بررسی کنیم. آیا شما حاضرید از پوست مرغ برای مو و صورت خودتان استفاده نمایید؟
خواص روغن پوست مرغ در طب سنتی
از نظر طب سنتی طبع روغن پوست مرغ گرم و تر است و کالری روغن پوست مرغ در ۱۰۰ گرم ۹۰۲ کالری می باشد.
خیلی از افراد بر این باور هستند که روغن مرغ دارای هورمون است و از مصرف آن پرهیز می کنند آنها نمی دانند که روغن مرغ چه خاصیتی دارد.
این موضوع جزء باورهای غلطی است که در بین مردم رواج پیدا کرده اما در اصل این روغن را می توانیم جزو روغنهایی قرار دهیم که روغن اشباع شده هستند.
- به دلیل روغن غیر اشباع برای قلب بسیار مفید بوده و جذب کبد نمی شود و در نتیجه اجزای اصلی بدن که قلب و کبد هستند سالم خواهند ماند، پس برای داشتن قلب و عروق سالم روغن مرغ را جایگزین روغنهای پالم دار یا روغن های تراریخته کنید.
- روغن پوست مرغ خاصیت ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد.
- میزان آنتی اکسیدان موجود در این روغن بالا است
- و به افرادی که می خواهند لاغر شوند کمک بسیار زیادی می کند.
- از روغن پوست مرغ برای مو می توان به این نکات اشاره کرد که با کمک روغن پوست مرغ می توان موهای صاف و درخشان تری داشت.
- خوردن روغن پوست مرغ به همراه برنج و…. در طول زمان باعث می شود تا موهای فرد بلند تر و ضخیم تر شود.
- برای داشتن ابروها و مژه های پرپشت و زیبا بعد از تهیه روغن پوست مرغ به روش خانگی یا تهیه آن از طریق مراکز فروش معتبر، مقداری از آن را برای ابرو استفاده نمایید.
خواص روغن پوست مرغ برای مو
- روغن پوست مرغ خاصیت ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد.
- میزان آنتی اکسیدان موجود در این روغن بالا است
- و به افرادی که می خواهند لاغر شوند کمک بسیار زیادی می کند.
- از روغن پوست مرغ برای مو می توان به این نکات اشاره کرد که با کمک روغن پوست مرغ می توان موهای صاف و درخشان تری داشت.
- خوردن روغن پوست مرغ به همراه برنج و…. در طول زمان باعث می شود تا موهای فرد بلند تر و ضخیم تر شود.
- در طولانی مدت می توان به کمک روغن پوست مرغ از خشک شدن، گره خوردگی و زبر شدن مو خلاص شد.
به شیوه های مختلفی می توان روغن پوست مرغ را استفاده کرد:
یکی از این راه ها این است که مقداری روغن پوست مرغ را بر روی پوست سر خود بگذارید و بعد از حدود یک ساعت سر خود را با شامپو بشویید و شاهد صافی موهای خود شوید، بنابراین روغن پوست مرغ باعث رشد بهتر موها، از بین رفتن موخوره مو، رفع مشکل خشکی مو، رفع گره خوردگی مو، از بین رفتن زبری مو و درخشان شدن مو می شود.
طرز تهیه روغن پوست مرغ
مواد لازم
- پوست مرغ
- ۱ ق روغن جامد
طرز تهیه
- پوست مرغ رو تمیز کنید شسته و بعد از مرغ جدا کنیدو ریز ریز کنید.
- در قابلمه ریخته و ۱ ق غ روغن جامد روش بریزید و بذارین تا داغ بشه،میتونید هم نزنید.(روغن جامد سرعت رو بیشتر میکنه)
- ی آبکش روی قابلمه می ذاریم و زیرشو کم نی کنیم نیم ساعت که بگذره روغن میندازه.
- لازم به هم زدن نداره ولی گاهی زیر و رو کنید.
- روغن زلالی میده که برای درد مفاصل هم عالیه
- یکم که از دما افتاد از صافی رد کنید و داخل شیشه ای بریزید،بو آنچنانی نداره اصلا ،نمک هم نیاز نداره ماندگاری بالایی داره.
- باهاش سیب زمینی هم میتونید سرخ کنید.
روغن پوست مرغ برای ابرو
- برای داشتن ابروها و مژه های پرپشت و زیبا بعد از تهیه روغن پوست مرغ به روش خانگی یا تهیه آن از طریق مراکز فروش معتبر، مقداری از آن را برای ابرو استفاده نمایید.
- برای اینکار مقداری از روغن پوست مرغ را با انگشت به ابروی خود بمالید و ماساژ دهید و چند ساعت صبر کنید تا مواد آن جذب پوست شود و بعد آن را بشویید.
- به دلیل مشغله های روزانه بهتر است این کار در شب انجام شود تا با استفاده مداوم نتیجه مطلوب گرفته شود
مضرات روغن پوست مرغ
تفاله باقیمانده از روند تهیه روغن پوست مرغ، در صورتی قابل خوردن است که سیاه و سوخته نباشد؛
اما استفاده از روغن پوست مرغ که سوخته باشد، باعث ایجاد خلط بد در بدن میشود.
استفاده از روغن پوست مرغ به دفعات و حجم زیاد برای بیماران قلبی و عروقی به هیچ عنوان مناسب نیست.
اگر مبتلا به این بیماریها هستید و قصد خرید دام زنده دارید، گرفتن روغن پوست مرغ را فراموش کنید!
این ماده خوراکی با داشتن اسیدهای چرب اشباعشده باعث سفت شدن دیواره رگها و بروز حملات قلبی میشود.
همچنین، روغن پوست مرغ برای افراد مبتلا به اضافه وزن، کلسترول بالا و افراد کم تحرک مناسب نیست؛
هرچند در کل، افراط در مصرف روغن دنبه باعث بروز آسیبهای ناشی از بالا رفتن چربی در بدن میشود.
در نهایت میتوان گفت، مزایا و معایبی در برداشتن پوست مرغ قبل از خوردن آن وجود دارد. حرف آخر این است که نگه داشتن پوست مرغ کالری دریافتی یا خطر بیماری های قلبی را در صورتی که به اندازه متعادل در برنامه غذایی مصرف شود ، به طرز چشمگیر افزایش نمی دهد.