با این ترفندها همیشه ادویه ها را منظم کنار هم بچین! نحوه‌ چیدمان ادویه در کابینت آشپزخانه

چیدمان مرتب ادویه جات می تواند تاثیر مستقیمی در تمیز و منظم نگه داشتن محیط آشپزخانه منزل شما داشته باشد. با این ۱۲ ترفند آشپرخونه‌ مرتب داشته باش!

نظم دادن به ادویه ها یکی از اموری است که نظم و ترتیب آشپزخانه را بیشتر می‌کند. ازآنجاکه ادویه‌جات برای پخت و پز لازم هستند و باید به راحتی در دسترس باشند، می‌توان با مرتب کردن ادویه ها به شکل اصولی و صحیح، آسایش و راحتی بیشتری را حین آشپزی تجربه کرد.

یکی دیگر از مزایای نظافت کابینت ادویه ها و چیدمان درست آن‌ها این است که با یک نگاه متوجه شوید کدام ادویه در حال تمام شدن است و دوباره آن را تهیه کنید.

ترفند مرتب سازی جا ادویه‌ای

۱. به تمام ادویه ها را برچسب بزنید

اگر ادویه های بدون مارک را از عمده فروشان، بقال های محلی یا مکان دیگری خریداری می کنید، باید برچسب بزنید. این به شما کمک می کند هر آنچه در اختیار دارید و عمر هر ادویه را بدانید. کم هزینه ترین روش برای برچسب زدن ادویه های خود این است که فقط مقداری نوار پوشاننده قابل جدا شدن را روی ظرفی که در آن ذخیره می کنید بزنید.

نام ادویه و تاریخ تولید آن را با استفاده از نشانگر یا خودکار روی نوار بنویسید. هنگام گذشتن تاریخ انقضای ادویه یا تصمیم به استفاده از آن ظرف برای نگهداری ادویه متفاوت، نوار را بردارید.

۲. ادویه‌ها را دسته بندی کنید

قبل از نظم دادن به کابینت ادویه ها باید ادویه‌ها را سازماندهی کنید. برای این کار می‌توانید از برچسب‌های آماده استفاده کنید. روی هر شیشه یا قوطی برچسب بزنید و نام ادویه را روی آن بنویسید.

حالا نوبت می‌رسد به دسته‌بندی ادویه‌ها. من از ترتیب حروف الفبا برای چیدن ادویه‌ها داخل کابینت استفاده می‌کنم. شما هم می‌توانید این کار را انجام دهید. علاوه‌بر ترتیب الفبا، می‌توانید شیشه یا قوطی ادویه‌ها را به ترتیب بزرگی یا کوچکی یا میزان مصرف آن‌ها هم مرتب کنید.

۳. آن‌ها را در یک کشو قرار دهید

یک کشوی کم عمق در نزدیکی اجاق گاز یا هر جایی که غذا درست می‌کنید یکی از بهترین مکان‌ها برای نگهداری ادویه‌ها در آشپزخانه است. اگر ارتفاع کشو کافی باشد، ظروف ادویه می‌توانند به صورت عمودی بایستند و با تقسیم کننده‌های کشو در جای خود محکم شوند. در غیر این صورت، آن‌ها را با یک نظم دهنده صاف و با زاویه کمی قرار دهید.

۴. ادویه‌های پرمصرف را در قسمت جلو قرار دهید

همه ما از چند ادویه ثابت برای پخت همه غذاها استفاده می‌کنیم. برای صرفه‌جویی در زمان و سهولت دسترسی می‌توانید ادویه‌های پرمصرف را در قسمت جلوی کابینت یا کشو قرار دهید.

۵. ادویه های کم مصرف را در قسمت پشت قرار دهید

اگر به ادویه خاصی نگاه می کنید و می فهمید که هرگز از آن استفاده نکرده اید یا آخرین بار را به خاطر نمی آورید، هنگام تنظیم ادویه های خود در کابینت آشپزخانه، آن را در اولویت کم قرار دهید. هنگام تنظیم این ادویه جات باید کمترین اولویت را داشته باشند و یا به طور کلی آنها را کنار بگذارید. ادویه های بدون برچسب یا ادویه هایی که نمی توانید شناسایی کنید نیز در این گروه قرار می گیرند.

۶. نظم و زیبایی در کابینت ها با ظروف ست

مجموعه‌ای از ظروف ادویه هماهنگ از نظر زیبایی ظاهری دلپذیر به نظر می‌رسد، به علاوه می‌تواند یک هدف سازمانی را نیز انجام دهد. زمانی که ظروف ادویه به یک شکل و اندازه باشند، بدون توجه به جایی که در آن نگهداری می‌شوند، بهتر در کنار هم قرار می‌گیرند.

۷. استفاده از ظروف شفاف

اگر میخواهید از حجم و میزان باقی‌مانده‌ ادویه مطلع شوید بهتر است جعبه‌هایی شیشه‌ای یا پلاستیکی شفاف تهیه کنید. بعلاوه این مدل‌ها به دلیل شفاف بودنشان به جذابیت بصری فضا می‌افزایند و باعث شلوغی نمی‌شوند.

۸. از پایه‌ی نگهدارنده استفاده کنید

اگر ترجیح می‌دهید از کابینت برای نگهداری ادویه استفاده کنید، یک نظم دهنده به قفسه اضافه کنید تا ظروف را در یک ردیف نگه دارید. رایزر یا پایه‌ از فضای کامل کابینت استفاده می‌کند و به شما امکان می‌دهد ظروف ادویه را به راحتی ببینید و به آن‌ها برسید.

بهترین قسمت بسیاری از این ابزارهای سازماندهی قابل گسترش هستند تا با عرض‌های مختلف کابینت متناسب شوند و در صورت نیاز آن را به اندازه‌ی دلخواه تبدیل کنند.

۹. از پایه‌ های گردان استفاده کنید

یک ترفند سازمان دهی حرفه‌ی که ما برای به اشتراک گذاشتن آن هیجان زده می‌شویم، استفاده از یک سازمان دهنده گرد، مانند عکس پایین، برای نگه داشتن وسایل دایره‌ای شکل است، زیرا واقعا فضای ذخیره‌سازی را به حداکثر می‌رساند، اگر طیف گسترده‌ای از ادویه‌ها و سبزیجات خشک دارید، یا با ظرف گردان دو طبقه آن را دو برابر کنید یا دوتا را در کنار هم در کابینت یا انباری قرار دهید.

۱۰. ادویه‌ها را داخل سبد بچینید

وقتی صحبت از نظم دادن به کابینت ادویه ها می‌شود، استفاده از سبدها یکی از روش‌های آسان و در دسترس است. می‌توانید از از سبد‌های حصیری، فلزی یا پلاستیکی همرنگ با دکور آشپزخانه استفاده کنید.

۱۱. ادویه‌ها را داخل کابینت نزدیک اجاق گاز بچینید

کابینت بالای اجاق گاز یا نزدیک‌ترین کشو بهترین گزینه‌ها برای چیدن ادویه‌ها هستند. به این ترتیب، ادویه‌ها را در زمان آشپزی در دسترس دارید و می‌توانید در وقت خود صرفه‌جویی کنید.

۱۲. چیدمان ادویه جات روی صفحه کابینت آشپزخانه

اگر از بعضی ادویه‌ها زیاد استفاده میکنید میتوانید آنها را به صورتی منظم روی کابینت قرار دهید. البته باید دقت کنید که وسایل روی کابینتتان به حداقل رسیده باشد تا منظره‌ای نامرتب به وجود نیاید. همچنین استفاده از جا ادویه‌های یکسانی که با دیگر عناصر موجود در آشپزخانه هماهنگی دارند به منسجم‌تر شدن فضا کمک میکند.

آشپزی کاری لذت‌بخشی است به شرطی که مواد و وسایل لازم در دسترس آشپز باشند. یکی از این مواد ضروری برای آشپزی، ادویه‌ها هستند. نظم دادن به کابینت ادویه ها شاید مهم‌ترین کاری است که سرعت پخت و پز را افزایش می‌دهد.

به روش‌های مختلف و به سلیقه خود می‌توانید کابینت ادویه های خود را نظم بدهید؛ اما فراموش نکنید که مهم‌ترین اصل در نظم دادن به کابینت ادویه ها و همچنین سایر کابینت‌های آشپزخانه، راحتی شما و در دسترس بودن محتویات داخل کابینت است.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید