۱۲ فرد موفقی که بعد از چهل سالگی ثابت کردند، خواستن توانستن است!

آیا شما هم فکر میکنید موفقیت تنها در دوران جوانی امکان پذیر است؟ اگر بله، باید بگویم کاملا اشتباه فکر میکنید.این را ۱۲ فرد موفق و معروفی که در این مطلب معرفی میشوند، به شما اثبات میکنند که چگونه خواستن توانستن است را بعد از چهل سالگی محقق کردند.

هر فردی می‌تواند در هر سنی موفقیت‌های خود را بسازد و هیچ محدودیت سنی در کسب موفقیت وجود ندارد. مهمترین عوامل برای موفقیت شامل تلاش، پشتکار، خلاقیت و ایمان به خود است، فرقی ندارد شما در چه دوره و سنی از زندگی خود هستید.

معمولا ناامید شدن برای کسب موفقیت و جامعه عمل پوشاندن به رویاها در سنین چهل سال به بعد اتفاق می افتد. این افراد تصور میکنند که خیلی وقت است که از قطار موفقیت جا مانده اند و دیگر فرصتی برای جبران ندارند اما باید با اطمینان به شما بگوییم که بعد از چهل سالگی هم می‌توانید موفق و معروف شوید.

در واقع، بسیاری از افراد در سنین بالاتر، با تجربه‌ها و دانشی که در طول عمر خود به دست آورده‌اند، به موفقیت و شهرت می‌رسند. موفقیت می‌تواند در زمینه‌های مختلفی اتفاق بیفتد، از جمله کسب و کار، هنر، علم، ادبیات و غیره. در ادامه به معرفی ۱۲ نفر از افراد مشهور و موفقی که در سنین بالای ۴۰ سال به رویای خود دست یافتند، میپردازیم.

افراد موفقی که موفقیتشان بعد از ۴۰ سال است!

۱. نلسون ماندلا

او در ۴۰سالگی به فعال اجتماعی مطرحی تبدیل شد. ماندلا بارها به زندان افتاد و ۲۷ سال از عمر خود را در زندان‌های مختلف سپری کرد. او حضور در زندان را به فرصتی برای مطالعه رشته حقوق تبدیل کرد.

ماندلا پس از آزادی راه خود را ادامه داد و در ۷۶سالگی رئیس‌جمهور شد.

۲. آبراهام لینکلن

لینکلن در ۴۰سالگی، مجلس نمایندگان آمریکا را ترک کرد. او بعد از ترک مقام سیاسی خود در مجلس، به‌دنبال حرفه حقوق و وکالت رفت. ۷ سال بعد، لینکلن وارد حزب جمهوری‌خواه شد و ۴ سال بعد، به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شد. او اولین رئیس‌جمهورِ جمهوری‌خواه آمریکا بود.

۳. رِید هافمن

نوابغی که شبکه های اجتماعی مجازی را خلق می‌کنند، همواره افراد جوان نیستند. رید هافمن شبکه سوشال نت (socialnet.com) را در سال ۱۹۹۷ راه‌اندازی کرد. این شبکه پیشرو شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک بود.

هافمن در سال ۲۰۰۲، زمانی که ۳۵ سال داشت، شبکه لینکدین را تأسیس کرد. او سال‌ها تلاش کرد تا این شبکه به یک شبکه اجتماعی حرفه‌ای تبدیل شود. ۸ سال بعد با عمومی شدن وب‌سایت لینکدین، هافمن میلیاردر شد.

۴. ریچارد آدامز


ریچارد یک کارمند دولتی بریتانیا بود. او هر شب داستان یک خرگوش را برای دخترانش تعریف می‌کرد. اصرار دخترانش برای نوشتن داستان، باعث شد که ریچارد داستان خود را در کتابی به نام واترشیپ داون (Watership Down) منتشر کند. این کتاب به‌سرعت به یکی از آثار ادبی کلاسیک برای کودکان تبدیل شد.

۵. موموفوکو آندو


آندو بعد از نجات ژاپن از جنگ جهانی دوم، تلاش کرد نودل‌هایی آسان و سریع را برای سیرکردن هم‌وطنان فقیر خود ابداع کند. او در ۴۸سالگی، با تولید نودل‌های فنجانی فوری در شرکت مواد غذایی خود به شهرت رسید.

۶. میگل دِ سروانتس


سروانتس شهرت اصلی خود به‌عنوان اولین رمان‌نویس غرب را مدیون رمان دن کیشوت است. او اولین کتاب خود را بعد از ۳۸سالگی و دن کیشوت را در ۵۸سالگی منتشر کرد. پیش از آن، او در ارتش اسپانیا خدمت می‌کرد و مجبور بود برای تأمین هزینه‌های نوشتن کتاب، کار کند.

۷. جولیا چایلد


جولیا چایلد که طرز تهیه غذاهای فرانسوی را در تلویزیون آمریکا آموزش می‌داد، تا قبل از ۳۶سالگی غذای فرانسوی نخورده بود. او بعد از جنگ، در دفتر خدمات راهبردی در فرانسه کار می‌کرد. علاقه او به غذاهای فرانسوی باعث شد جولیا در این زمینه مطالعه کند و در ۵۱سالگی، مجری برنامه تلویزیونی سرآشپز فرانسوی شود.

۸. چارلز داروین


داروین سفر مشهور خود با کشتی اچ ام اس بیگل را در ۲۱سالگی شروع کرد. اما برخی ‌مشکلات جسمی باعث شد که کار او و انتشار مطالعاتش به‌عنوان یک طبیعت‌دان به تعویق بیفتد. داروین در ۵۱سالگی، بالاخره نظریه خاستگاه گونه‌ها را منتشر کرد.

۹. پیتر مارک راجت


پیتر مارک راجت همواره به فهرست‌کردن کلمات علاقه داشت. پیتر در سال ۱۸۴۰، زمانی که ۶۱ سال داشت، بازنشست شد و نوشتن یک کتاب فرهنگ لغات جامع را شروع کرد. اولین نسخه این کتاب در سال ۱۸۵۲ منتشر شد.

۱۰. مادربزرگ موسی


آنا موسی عاشق گلدوزی بود. در ۷۸سالگی، انگشتانش از کار افتادند و او گل‌دوزی را کنار گذاشت و شروع به کشیدن نقاشی کرد. امروزه، از او به‌عنوان یکی از هنرمندان ملی و مشهور آمریکا یاد می‌شود. مادربزرگ موسی تابلوهای متعددی از زندگی روستایی در آمریکا را نقاشی کرده است.

۱۱. فوجا سینگ


اختلال مادرزادی او سبب شد که تا ۵سالگی نتواند راه برود. زمانی که همسر و ۲ فرزند فوجا سینگ فوت کردند، او به دنبال راهی برای پرکردن خلأ زندگی‌اش رفت. او که در اواخر دهه ۸۰ عمر خود بود، برای این کار دویدن را انتخاب کرد.

فوجا سینگ اولین مسابقه ماراتن عمر خود را در ۸۹سالگی انجام داد و به اولین مرد ۱۰۰ساله‌ای تبدیل شد که در سال ۲۰۱۱ در مسابقه دوی ماراتن شرکت کرد. او در ۱۰۱سالگی ۲ بار مسئولیت مشعل المپیک را بر عهده گرفت و در مسابقات دو در رده سنی خود چندین رکورد شکست.

۱۲. دانکن هاینز


او در دانشگاه ایالتی بولینگ گرین آمریکا تحصیل کرد. پس از فارغ‌التحصیلی، به‌عنوان فروشنده دوره‌گرد یک شرکت چاپ مشغول به کار شد. دانکن زمان بسیاری را صرف غذاخوردن بیرون از خانه می‌کرد. همین سبک غذاخوردن هم به موضوعی برای نگارش کتابش تبدیل شد.

او در ۵۵سالگی کتاب «ماجراهای خوب غذاخوردن» را نوشت. این کتاب چنان توجه مخاطبان را جلب کرد که دانکن را به منتقد غذا تبدیل کرد. در دهه هشتم زندگی دانکن، تولیدکنندگان محصولات غذایی از نام او برای نشان‌دادن کیفیت محصولات خود استفاده می‌کردند.

 

سخن آخر

این فهرست تنها بخش کوچکی از افراد موفقی است که پس از سن چهل سالگی به موفقیت و شهرت رسیده‌اند. بنابراین باید توجه داشته باشید که هر فردی می‌تواند در هر سنی موفقیت‌های خود را بسازد و هیچ محدودیت سنی در کسب موفقیت وجود ندارد. موفقیت و برآورده کردن رویای خود را به سن محدود نکنید. با این فرضیه پیش برویدکه شما فقط یک بار زندگی میکنید پس به فکر تغییر باشید و موفقیت خود را برنامه ریزی کنید. اگر حالا اقدامی انجام ندهید، این احتمال وجود دارد که هرگز به هدف خود نرسید.

شما چه شخص موفق بالای چهل سال دیگری میشناسید که در این لیست نوشته نشده است؟

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید