اگر بتونی حداقل اسم دو تا از این کارتون‌ها رو حدس بزنی، یعنی حافظه خیلی خوبی داری!

چند تا از این سه کارتون رو درست حدس زدید؟

دهه پنجاهی ها و شصتی ها خاطرات زیادی با کارتون های قدیمی دارند. اگر شما هم متولدین دهه پنجاه و شصت و حتی هفتاد هستید احتمالا این کارتون را دیده اید. اگر اسم کارتون ها را یادتان هست حتما برای ما کامنت کنید.

قبل از دیدن جواب در پایین صفحه، یک بخش کوتاه از این کارتون ها را ببینید شاید در یاداوری اسم کارتون بهتر به شما کمک کرد ضمن اینکه مرورخاطراتی هم با کارتون های دوران کودکی خواهید داشت.

کارتون های به یادماندنی دوران کودکی: حدس نام کارتون

کارتون اول

کشورهای سازنده: فرانسه و کانادا
شرکت‌های سازنده: Nelvana Limited و Ellipse Programme
تاریخ تولید: ۱۹۹۱
کتاب‌ این کارتون اثر هرژه، نویسنده و کارتونیست بلژیکی از دهه‌ها قبل جزو محبوب‌ترین آثار کودکان در ایران بوده‌اند و بیش از ۲۰ جلد کتاب این مجموعه بین نسل‌های مختلف خانواده‌ها دست به‌دست شده و می‌شوند؛ کتاب‌هایی که اقتباس‌های مختلفی از آن‌ها صورت گرفته؛ از جمله دو مجموعه انیمیشن که یکی از آن‌ها نام این کارتون است و در دهه ۷۰ به محبوبیت بالایی در ایران رسید.

کارتون دوم

کشور سازنده: ژاپن
شرکت سازنده: Animation 21
تاریخ تولید: ۱۹۹۳
وقتی در مورد تغییر تیتراژ (یا آهنگ آن) در کارتون های قدیمی تلویزیون صحبت می‌کنیم، با نمونه‌ی متفاوتی مثل این کارتون روبه‌رو می‌شویم که در آن شاهد استفاده از یک موسیقی جذاب با شعری فارسی بودیم که مخاطبان این اثر همچنان بعد از سال‌ها بخش‌هایی از آن را در ذهن دارند.

این کارتون که در ژاپن با نام‌های Pokonyan و Rocky Rackat شناخته می‌شد، در فاصله‌ی سال‌های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ در قالب ۱۷۰ قسمت پخش شده بود که البته این تعداد در ایران خیلی کمتر بود. شخصیت اصلی ماجرا هم موجودی به نام «پوکونیان» یا ؟؟؟؟؟ بود؛ ترکیبی از گربه و راکون که درکنار دختربچه‌ای به نام «ایمی» به ماجراجویی می‌پرداخت. این شخصیت قدرت‌های جادویی عجیبی داشت و می‌توانست شکل و شمایل خود را به هر چیزی تغییر دهد و مشکلات را حل کند.

کارتون سوم

کشور سازنده: ژاپن
شرکت سازنده: NHK
تاریخ تولید: ۱۹۹۲
اجیل ها در این کارتون دارای شخصیت و کار و زندگی بودند و روزهای خوشی را سپری می‌کردند. البته میوه‌ها و سبزیجاتی مثل پیاز و هویج هم درکنار آن‌ها به زندگی مشغول بودند و همه‌چیز فقط در آجیل خلاصه نمی‌شد. 

 

این اثر که برگرفته از یک مجموعه نمایش عروسکی قدیمی در ژاپن به نام Chirorin Mura To Kurumi No Ki بود، ماجراهای بچه‌آجیل‌هایی را روایت می‌کرد که هر بار درگیر مسائل و مشکلاتی می‌شدند که در خیلی از آن‌ها پای شخصیت‌هایی مثل یک موش و موش کور درمیان بود؛ موجوداتی که نقشه‌های آن‌ها همیشه به بن‌بست می‌رسید و آجیل‌ها و سبزیجات پیروز میدان می‌شدند.

.

.

.

.

.

.

.

.

نام کارتون ها به ترتیب: تن تن- میو میو عوض میشه- شهر آجیلی

چندتا  کارتون رو درست حدس زدید؟

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید