۵ ترفند یانگومی که خورش ها رو نجات میده!

اگر خورش شور، تند، ترش شود یا روغن بندازد و یا روغن اضافه ان گرفته شود، چکاری باید انجام داد؟؟ در این مطلب به روش یانگومی و خیلی سریع با چند ترفند ساده به شما میگوییم چه کاری انجام دهید تا غذایتان را نجات دهید.

به عقیده من همه زنان درونشان یک یانگوم سراشپز وجود دارد دلیل اینکه برخی در اشپزی مهارت بیشتری دارند و برخی کمتر به دلیل ندانستن برخی ترفندهایی است که یادگرفتن انها اصلا سخت نیست. حتما برای همه ما پیش آمده است که در برخی از موارد غذایمان را بیش از اندازه شور، ترش، تند کرده ایم یا روغن ننداخته یا زیادی روغن گرفته  و ندانیم در آن موقع باید چکاری را انجام دهیم. در ادامه مطلب از دیبامگ همراه ما باشید تا راهکارهایی جهت این که اگر غذای شما یکی از این مشکلات را داشت چکار کنیم، برایتان ارائه دهیم.

۵ ترفند ساده و سریع برای نجات غذا

اگر خورش شور شد چکار کنیم

 اگر خورش شما شور شد اصلا نگران نشوید بلکه یک سیب زمینی پوست کنده و به دو قسمت کنید بعد آن راداخل خورش انداخته تا مدتی بجوشد با این کار شوری خورش را سیب زمینی به خود می گیرد.

اگر غذا یا خورشت‌های آبکی درست کرده‌اید مقداری آب به آن اضافه نمایید. در صورتیکه میتوانید قبل از اضافه کردن آب مقداری از آب شور داخل غذا را خالی کنید سپس مقداری آب به آن اضافه کنید.

دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. غذای سرد مزه شوری را بیشتر نمایان میکند بنابراین غذای شور را با دمای بالاتری غذا را بکشید تا شوری آن زیاد معلوم نشود.

اگر خورش تند شد چکار کنیم

افزودن آب بیشتر به غذا می‌تواند سرراست‌ترین و البته موثرترین راه برای کاهش تندی آن باشد زیرا با رقیق شدن غذا اثر تندی آن کمتر می‌شود. این ایده به‌خصوص برای سوپ و خورشت‌ها جوابگو است، زیرا هم می‌توانید تندی آن‌ها را کاهش دهید و در عین حال طعم آن را دست نخورده نگه دارید.

با اضافه کردن سرکه‌ی انگور، سرکه‌ی سیب و آب لیمو به غذای در حال پخت می‌توانید تندی غذا را کاهش دهید. توجه داشته‌باشین که اضافه کردن چند قطره سرکه یا آب‌لیمو به غذا کافیست چون ممکن است غذا ترش شود یا طعم نامطلوبی پیدا کند.

سبزیجات شیرین مثل هویج و سیب زمینی حاوی مقادیر زیادی قند طبیعی و نشاسته هستند. به‌همین‌دلیل طعم شیرین و ملایمی دارند. از این‌رو وقتی این سبزیجات را به غذاهای تند اضافه می‌کنید، قند و نشاسته‌ آن‌ها با کپسایسین فلفل، تزکیب شده و واکنش نشان می‌دهد. در واقع این مواد شیرین به نوعی باعث رقیق شدن و کم اثر کردن کپسایسین می‌شوند. در صورتی‌که با شیرین شدن غذا مشکلی ندارین، می‌توانید کمی عسل یا شکر بع غذا اضافه کنید.

اگر خورش ترش شد چکار کنیم

اولین ماده ای که برای رفع ترشی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد، یک شیرین کننده است. شیرین کننده‌هایی مانند شکر و قند برای رفع ترشی خوراک مرغ، سس مرغ و انواع خورش کاربرد دارند. بهترین مثالی که درباره استفاده از شیرین‌ کننده‌ها می‌توانیم بیان کنیم، استفاده از شکر برای رفع ترشی فسنجان است.

یکی از روش‌هایی که برای رفع ترش شدن غذا استفاده می‌شود، استفاده از هویج است. اگر توجه کرده باشید، هویج طعم شیرینی دارد که به راحتی ترشی ناشی از رب گوجه را از بین می‌برد. شما می‌توانید این راهکار را برای رفع ترشی خورش قیمه استفاده کنید. این راهکار هنگامی بیشترین تأثیر را دارد که از رب گوجه‌های خانگی استفاده کرده باشید.

یکی از خوراکی‌های دیگری که می‌توانید برای از بین بردن ترشی غذا مورد استفاده قرار دهید، سیب زمینی است. سیب زمینی بافتی از جنس نشاسته دارد و به همین دلیل هنگامی که در غذای ترش قرار می‌گیرد، با آزاد شدن بافت نشاسته باعث رفع ترشی غذا می‌شود.

جوش شیرین خوراکی دیگری به حساب می‌آید که شما می‌توانید آن را برای رفع ترش شدن غذا مورد استفاده قرار دهید.

چگونه خورش روغن پس بده

اگر در انتهای پخت غذا متوجه شدید که خورش شما به دلخواهتان روغن نیانداخته است، یکی از کار‌هایی که برای جبران آن می‌توانید انجام دهید این است که چند حبه یخ در خورش قورمه سبزی خود بیاندازید.

با این روش به خورش خود شوک بزرگی وارد می‌کنید و این شوک دلیلی می‌شود برای داشتن یک خورش روغن انداخته و خوش رنگ و لعاب. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این روش برای پخت خورش فسنجان بسیار رایج است.

چگونه روغن اضافه خورش گرفته شود

برای گرفتن چربی اضافی از غذا دو روش پیشنهاد شده است که هر دو بوسیله یخ می باشد.
در روش اول چند تکه یخ قالبی داخل ملاقه گذاشته شده و ته ملاقه را وارد قابلمه غذا می کنند. تمام چربی اضافه بصورت جامد پشت ملاقه چسبیده و می توان ته آن را با دستمال پاک کرد و دوباره این کار تکرار شود.
در روش دوم می توان یک یخ قالبی بزرگ و ضخیم را مستقیما داخل قابلمه غذا کرد و پس از جذب روغن اضافی، یخ را از قابلمه بیرون آورده و چربی اضافی را از آن جدا کرده و دوباره یخ را وارد قابلمه می کنیم. این کار تا اتمام تمام چربی های اضافه تکرار خواهد شد.

شما چه مشکلی برای غذایتان پیش امده که با ترفندهای ساده و خانگی مشکل را حل کردید؟ تجربه های خود را با ما در این صفحه به اشتراک بگذارید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید