طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی قورمه
مواد لازم
۱. نصف بسته کرفس خرد شده
۲. نصف بسته سبزی قورمه
۳. ۳۰۰ گرم گوشت گوساله
۴. ۵ ق غ لوبیا قرمز
۶. ۱ عدد پیاز بزرگ
۷. رب انار ترش یا رب آلوچه جنگلی
۸. نمک و زردچوبه
۹. پودر لیمو عمانی یا خود لیمو
۱۰. فلفل سیاه و فلفل قرمز
۱۱. ۱ پیاله عصاره قلم
مراحل تهیه
مرحله اول: من کرفس و سبزی خورشتی از قبل فریز داشتم…
بسته هامم دو کفگیر و نصفی میریزیم برای دو وعده مون….
دوم: پیاز نگینی خرد میکنیم و وقتی طلایی شد گوشت بهش اضافه میکنیم و ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم
سبزی خورشتی و کرفس بهش اضافه میکنیم
سوم: و زیرشعله رو کم میکنیم تا یه ربع دوباره سرخ بشن و روغن بندازن
تو این مدت هی هم میزنیم تا نسوزه
بعد لوبیا رو شسته و میریزیم و یه تفتی میدیم و آب جوش دوبرابر خورشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه و جا بیافته
چهارم: بعد که جا افتاد تو قابلمه نمک و پودر لیمو عمانی(یا لیمو که از قبل سوراخ کردیم و در آب جوش گذاشته بودیم) و عصاره قلم را بهش اضافه میکنیم
پنجم: نیم ساعت آخر رب رو به خورشت اضافه میکنیم و وقتی آبش جمع شد و خوب جا افتاد خاموشش میکنیم و در کنار برنج سفید نوش جان کنید
در دیبامگ بخوانید: غذاهای سنتی و اصیل ایرانی اگر آدم بودند، چه شکلی میشدند؟