طرز تهیه گام به گام حلوای مجلسی خوشمزه با ذکر تمام نکات+ ویدئو

چگونه حلوای مجلسی خوشمزه ای درست کنیم؟

برای تهیه یک حلوای خوشمزهی مجلسی و آسان کافیه که گام به گام با نکاتی که در ادامه گفته میشه و همراه با ویدئو، جلو برید. در آخر حاصل زحمت شما یک حلوای خوشمزه مجلسی خواهد بود که میتونید نوش جان کنید.

طرز تهیه حلوا مجلسی آسان و خوشمزه با تمام نکات

برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد.

بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید.

مواد لازم برای پخت حلوا:

آرد ۱ لیوان فرانسوی(۱۳۰ گرم)

آب ½ لیوان گلاب

½ لیوان روغن جامد یا روغن مایع یا کره

½ لیوان(۱۰۰ گرم) شکر

¾ لیوان(۱۳۰گرم) اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید نصف لیوان شکر بزنید

زعفران غلیظ به میزان لازم

دانه هل ۳ عدد(دلخواه)

در دیبامگ بخوانید: ۱۰ مدل ناب و جذاب برای تزیین حلواهای مجلسی و مناسبتی

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی اول

شهد رو آماده میکنم

شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه.

یکی دو تا قل بزنه کافیه. آرد رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه (من حدود ۷ دقیقه با شعله کم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم، روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه.

حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه.

بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه.

اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نزارید خیلی سفت بشه.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید