در سال ۱۳۸۵، اکبر رحیمی به عنوان مدیرعامل شرکت چای دبش منصوب شد. وی در طول دوران مدیریت خود، این شرکت را به یکی از بزرگترین و موفقترین شرکتهای تولید و توزیع چای در ایران تبدیل کرده است.
شرکت چای دبش در حال حاضر با ظرفیت تولید بیش از ۶ هزار تن چای در سال، یکی از بزرگترین کارخانههای چای سازی در قاره آسیا است. این شرکت علاوه بر تولید چای در ایران، در کشورهای آفریقایی نیز اقدام به کشت و فرآوری چای میکند. اما امروزه خبر اختلاس مدیر این شرکت بسیار حاشیه ساز شده و قلب بسیاری از هموطنان را به درد آورده است. در ادامه این نوشته از دیبامگ در مورد اکبر رحیمی (مدیر چای دبش)، دارایی ها و همسر او بیشتر می خوانیم.
شرکتهای مرتبط با اکبر رحیمی درآباد مالک چای دبش
- شرکت سهامی خاص فرآورده های غذایی نیکو فراز
- شرکت سهامی خاص افرند کلبه ایرانیان
- شرکت سهامی خاص گروه صنعتی سرزمین سپید عرفان
- شرکت سهامی خاص راشا سانا پرگاس آروند
- شرکت دبش سبز گستر
- شرکت آسان توان تولید
- شرکت شهد زر نوش
- شرکت طلوع تجارت ستاره
- شرکت ظهور تک ستاره
- شرکت پخش سراسری دبش نیکو گستر شرق
- شرکت پخش سراسری دبش نیکو گستر غرب
- شرکت پخش سراسری دبش نیکو گستر البرز
- شرکت فرآوردههای غذایی و ساخت ماشین آلات صنعتی پزشکی نیکو فراز
- شرکت پیشرو تجارت عرفان
مژگان عیدی همسر اکبر رحیمی
اکبر رحیمی داماد خانواده عیدی است و همسرش نیز در چندین شرکت سهام و نقش دارد.
“گروه کشت و صنعت دبش” با برند تجاری «چای دبش» یک بیزینس خانوادگی و موروثی است که توسط یک خانواده ثروتمند اداره میشود. مدیر عامل این کارخانه اکبر رحیمی درآباد عضو هیات مدیره عرفان رحیمی درآباد عضو و نایب رییس هیات مدیره مژگان عیدی است که همگی از یک خانواده هستند.
شرکتهای مرتبط با مژگان عیدی همسر اکبر رحیمی
- شرکت آلوارس پرواز ایرانیان
- شرکت سهامی خاص فرآورده های غذایی نیکو فراز
- شرکت سهامی خاص افرند کلبه ایرانیان
- شرکت سهامی خاص شهد زر نوش
- شرکت سهامی خاص گروه صنعتی سرزمین سپید عرفان
- شرکت سهامی خاص راشا سانا پرگاس آروند
- شرکت آسان توان تولید
بازداشت اکبر رحیمی رئیس کارخانه چای دبش
مدیرعامل گروه کشت و صنعت دبش از اواخر آبان ماه پس از تعیین وثیقه ۵۰۰۰ میلیاردی از سوی بازپرس دادسرای ویژه جرائم اقتصادی تهران، بازداشت و روانه زندان شده است.
حجت الاسلام درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور، درباره اقدامات و پیگیری های دولت در تخلف یک شرکت وارد کننده چای تصریح کرد: اواخر سال ۱۴۰۱ به دنبال برخی اطلاعات واصله از جمله نامه جمعی از فعالان صنعت چای به معاون اول رئیسجمهور، دستور پیگیری به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر و همزمان بازرسی ویژه رئیس جمهور و وزارت اطلاعات نیز پیگیری های لازم را به عمل آوردند.
وی با بیان اینکه کارت بازرگانی این شرکت حسب رسیدگی های سازمان تعزیرات تعلیق شده است، گفت: آن بخشی که بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال بوده در دادگاه انقلاب مطرح و در حال رسیدگی است و متهم نیز با قرار وثیقه بازداشت شده و اکنون در زندان به سر می برد و در یکی از شعب دادگاههای عمومی تهران، پرونده وی مطرح رسیدگی است.
وی گفت: دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز این موضوع را به جد دنبال کرد و در مقطعی مدیر شرکت را ممنوع الخروج کرد و اخیرا و هم وزارت اطلاعات به عنوان ضابط قضایی مسأله را پیگیری کرده اند و در حال حاضر فرد مورد نظر با قرار وثیقه در بازداشت قرار دارد و پرنده وی در دست رسیدگی است.
پرونده دستگاههایی که به این شرکت ارز تخصیص داده بود نیز به دلیل احراز برخی تخلفات در حال ارسال به دادسرای عمومی و انقلاب تهران است. هم اکنون بخشی دیگر از این پرونده در دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در حال رسیدگی است.