انفجار در حیفا و تلاش گنبد آهنین اسرائیل

شنیدن صدای انفجار در شهر حیفای اسرائیل و احتمال حمله ایران و فلسطین به این شهر باعث ترس ساکنین این شهر شده است. در مورد این خبر در این نوشته بیشتر خواهید خواند.

بامداد روز ۳ شهریور ۱۴۰۳ رسانه‌های فلسطینی از شنیده شدن صدای انفجارهای شدیدی در شهرک‌های «طمره» و «اعبلین» در شرق حیفا خبر دادند. جزئیات این خبر را در این نوشته از دیبامگ خواهید خواند.

صدای انفجار در حیفا و تلاش گنبد آهنین

به نقل از شبکه المیادین، رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اشاره به شنیده شدن صدای انفجار مهیب در این مناطق، گزارش دادند که تحقیقات درباره انفجارها و علت آن آغاز شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در «شتولا» و «نطوعه» واقع در الجلیل غربی خبر دادند. این در حالی است که چندی پیش « «یونا یاهاو» شهردار حیفا مدعی شده است که این شهر برای اینکه در معرض شلیک روزانه چهار هزار موشک قرار بگیرد، آماده است.

در همین ارتباط امروز حزب الله در پنج بیانیه از حمله موشکی و توپخانه ای به مواضع و پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

حزب الله اعلام کرد که در راستای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آن ها، رزمندگان مقاومت، مقر نظامیان صهیونیست در پایگاه نظامی «برکه ریشا» ارتش رژیم صهیونیستی را با موشک هدایت پذیر هدف قرار دادند.

در مورد شهر حیفا چه می دانید؟

حیفا بزرگ‌ترین شهر در شمال اسرائیل، مرکز استان حیفا و پس از اورشلیم و تل‌آویو است که در سال ۲۰۲۲ جمعیتی بالغ بر ۲۹۰,۳۰۶ نفر داشت. شهر حیفا از یک سوی در کرانه دریای مدیترانه و از سوی دیگر در دامنه کوه کرمل واقع شده‌است.nشهر حیفا بخشی از منطقه کلان‌شهری حیفا را تشکیل می‌دهد که سومین منطقه کلان‌شهری پرجمعیت اسرائیل است. این شهر میزبان مرکز جهانی بهائی است و به عنوان یک میراث جهانی یونسکو و مقصدی برای زیارت بهائیان شناخته می‌شود.

حیفا که بر دامنه‌های کوه کرمل ساخته شده، تاریخچه‌ای بیش از ۳,۰۰۰ سال دارد. قدیمی‌ترین سکونتگاه شناخته شده در این منطقه، تل ابو هوام، یک شهر بندری کوچک بود که در اواخر عصر برنز (قرن ۱۴ قبل از میلاد) تأسیس شد. در قرن سوم میلادی، حیفا به عنوان یک مرکز رنگرزی شناخته می‌شد. در طول هزاره‌ها، منطقه حیفا دست به دست شده و توسط کنعانیان، اسرائیلی‌ها، فنیقی‌ها، آشوری‌ها، بابلی‌ها، پارسیان، حشمونیان، رومی‌ها، بیزانسی‌ها، اعراب، صلیبیون، عثمانی‌ها و بریتانیایی‌ها فتح و حکمرانی شده است. در جریان نبرد حیفا در جنگ ۱۹۴۸ فلسطین، اکثر جمعیت غالباً عرب شهر فرار کردند یا اخراج شدند. در همان سال، این شهر بخشی از کشور تازه تأسیس اسرائیل شد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید