حاجت روایی در چهارشنبه آخر ماه صفر با خواندن نماز و دعا

اگر حاجتی دارید که منتظر براورده شدن آن هستید، آخرین چهارشنبه ماه صفر فرصت خوبی برای توسل به درگاه خداوند است.

روایات بسیاری در اسلام درباره ماه صفر و اعمال این ماه سفارش شده است. این ماه در تقویم قمری برای مسلمانان چه اهل سنت و چه اهل شیعه بسیار مهم است. درواقع ماه صفر مصادف است با بزرگترین مصیبت برای امت اسلامی یعنی رحلت پیامبر اکرم (ص)، از این رو این ماه را ماه مصیبت و عزا می دانند و در جامعه اسلامی به نحوست شهرت دارد. برای این ماه و مخصوصا آخرین چهارشنبه آن اعمال مخصوصی ذکر شده است که انجام آن با فضایل ارزشمند دنیوی و اخروی فراوانی همراه است. در ادامه این مطلب دیبامگ شما را با اعمال آخرین چهارشنبه ماه صفر جهت حاجت روایی، بیشتر آشنا خواهیم کرد.

حاجت روایی در چهارشنبه آخر صفر

برای حاجت روایی در چهارشنبه آخر صفر قبل از غروب آفتاب خواندن دو رکعت نماز حاجت در زیر آسمان سفارش شده است. همانطور که گفته شد بعد از خواندن این نماز دو رکعتی با نیت حاجت روایی 7 بار سوره های انشراح، نصر، تین و توحید خوانده می شود. (سوره های آخرین چهارشنبه صفر)

همپنین سفارش شده است که اگر حاجت دارید و می خواهید در آخرین چهارشنبه ماه صفر حاجت روا شوید، پس از به جا آوردن نمازهای روزانه 6 مرتبه سوره های “الم نشرح”، “تین”، “اذا جاء”، “ناس”، “فلق” را بخوانید. روایت شده است کسی که این سوره ها را در این روز بخواند، تا پایان سال آینده غنی و بی نیاز خواهد بود.

نماز حاجت آخرین چهارشنبه ماه صفر

قبل از ظهر 2 رکعت نماز به نیت حاجت روایی خوانده شود و بعد از نماز به این صورت که در قرآن آمده، 7 مرتبه سوره های انشراح، نصر، تین و توحید را تلاوت کنند. خواندن این نماز برای حاجت روایی بسیار مجرب است.

دعای چهارشنبه آخر ماه صفر

همانطور که در قسمت بالاتر نیز توضیح داده شد، خواندن این دعا در چهارشنبه آخر ماه صفر توصیه شده است. براساس روایت اگر هر کسی این دعا را در چهارشنبه آخر ماه صفر بخواند در آن سال نمی میرد و آفات و بلایا از او دور خواهد شد:

«بسم الله الرحمن الرحیم اللهم یا ذا العَرشِ العظیم و العطاءِ الکریم عَلیکَ اِعتمادِی یا اللهُ یا اللهُ یا اللهُ الصمدُ الرحمنُ الرحیمُ، یا فردُ یا وترُ یا حیُّ یا قَیُّوم ، اِمْنَعْ عَنِّی کُلَّ بلاءٍ و بلیّهٍ و فرقهٍ و هامهٍ ، وامنع عَنِّی شَرَّ کُلِّ ظالمٍ و جبارٍ یا قدوسُ یا رحمنُ یا رحیمُ.»

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید