هر سال در ۵ سپتامبر، روز جهانی ساموسه، این غذای خوش مزه را جشن گرفته میشود. همچنین روزی است که می توانید سمبوسه را برای اولین بار امتحان کنید یا آن را با یک دوست عزیز به اشتراک بگذارید. در ادامه این مطلب از دیبامگ درباره این روز و نحوه جشن گرفتن آن بیشتر میخوانید.
روز جهانی سمبوسه
سمبوسه یک غذای محبوب هندی است که قدمت آن به قرن نهم باز می گردد. اگرچه سمبوسه احتمالاً در ایران منشا گرفته است، اما این غذا در هند محبوبیت خاصی دارد. علاوه بر هند، مردم در مصر، لیبی، آفریقای جنوبی و خاورمیانه از سمبوسه لذت می برند. می توانید تعدادی از بهترین سمبوسه های جهان را در مکان های زیر پیدا کنید:
- دهلی نو، هند
- بانکوک، تایلند
- کاساولی، هند
- ریودوژانیرو، برزیل
- دوحه، قطر
- جودپور، هند
- کوالالامپور، مالزی
حتی یک رستوران در لس آنجلس، کالیفرنیا، برخی از خوشمزه ترین سمبوسه های جهان را سرو می کند. فروشگاه های مواد غذایی در سراسر جهان سمبوسه یخ زده نیز می فروشند. کسانی که سمبوسه می خورند قول می دهند که هرجا که سمبوسه بخورید، روحیه شما را بهتر می کند.
در دیبامگ بخوانید: ۱۵ شهریور روز جهانی خیریه چه روزی است؟ چگونه آن را گرامی بداریم؟
مواد اولیه این غذای هرمی شکل شامل روغن، کره، نمک، خمیر و آب گرم است. خمیر را سرخ می کنند و سپس با مواد پر می کنند. سمبوسه معمولاً حاوی پیاز، گوشت، سیب زمینی یا قیمه است. ادویه کردن سمبوسه آسان است – فقط کمی گشنیز، زیره یا فلفل اضافه کنید. بیشتر مردم هند سمبوسه خود را در حالی که یک فنجان چای چای می نوشند می خورند. برخی از افراد سمبوسه را به عنوان پیش غذا می خورند، اما خوردن این غذای پر کالری به عنوان یک وعده غذایی غیر معمول نیست.
در دیبامگ بخوانید: چگونه ۱۵ شهریور روز جهانی پیتزا پنیری را جشن بگیریم؟
چگونه #روز_جهانی_سمبوسه را گرامی بداریم
بهترین راه برای برگزاری این روز خوردن مقداری سمبوسه است. اگر نمی توانید آن را در رستوران یا خواربار فروشی محلی خود پیدا کنید، غذای نسبتاً آسانی است که خودتان درست کنید. اگر سمبوسه درست می کنید، حتما آن را با خانواده و دوستان به اشتراک بگذارید.
همچنین میتوانید با روشهای مختلف خوردن سمبوسه آشنا شوید. برخی ترجیح می دهند آن را با شکلات و برای دسر پر کنند. برخی دیگر از سمبوسه پیتزا، سمبوسه پاستا، سمبوسه پنیری، سمبوسه تخم مرغی یا سمبوسه برنج سرخ شده لذت می برند. مهم نیست که چه نوع سمبوسه ای را امتحان می کنید، عکس بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی با روز جهانی #Samosa ارسال کنید.