پرورش پاپایا، میوه‌ استوایی گران قیمت و وارداتی در دزفول

در این نوشته در مورد کشت پاپایا در دزفول و بزرگ ترین کشورهای تولید میوه پاپایا خواهید خواند.

میوه استوایی پاپایا یا خربزه درختی برای نخستین‌بار در دزفول پرورش داده شد. جزئیات این خبر را در این نوشته از دیبامگ می خوانید.

پرورش میوه پاپایا در دزفول

پاپایا یکی از میوه‌های استوایی به‌شمار می‌رود که برای نخستین‌بار کشت آن در دزفول انجام شده است. درخت پاپایا رشد سریعی دارد و پس از سه سال از زمان کاشت، میوه می‌دهد.

درباره این میوه استوایی چه می‌دانید؟

پاپایا یا خربزه درختی، درختی است نسبتاً کوچک، دارای یک تنه به ارتفاع ۴ تا ۱۰ متر و برگ‌هایی منشعب و بزرگ به ابعاد ۵۰ تا ۷۰ سانتیمتر. میوه این گیاه بزرگ و اندازه آن ۱۵ تا ۴۵ سانتیمتر در طول و قطر آن ۱۰ الی ۳۰ سانتیمتر بوده و ظاهر آن شبیه یک کپسول است. رنگ میوه در ابتدا سبز رنگ و موقعی که رسیده باشد زرد کهربایی تا کمی نارنجی است. درخت پاپایا رشد سریعی داشته و پس از سه سال از زمان کاشت تولید میوه می‌کند. این درخت متعلق به مناطق معتدل و گرمسیر است و در دمای پایین‌تر از منفی ۲ درجه دچار مشکل شده یا به کلی از بین میرود. این گیاه نیاز به خاک‌های ماسه ای و با زهکشی مناسب دارد و در صورت انباشته شدن آب پای درخت طی ۲۴ ساعت از بین خواهد رفت.

بزرگ ترین تولید کنندگان پاپایا در جهان

پنج کشور برتر تولیدکننده پاپایا – سال ۲۰۲۰
کشور میزان تولید (تن)
هند ۶٬۰۰۰٬۰۰۰
جمهوری دومینیکن ۱٬۳۰۰٬۰۰۰
برزیل ۱٬۲۰۰٬۰۰۰
مکزیک ۱٬۱۰۰٬۰۰۰
اندونزی ۱٬۰۰۰٬۰۰۰
در کل دنیا ۱۳٬۹۰۰٬۰۰۰

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید