جزئیات پرتاب ماهواره “چمران ۱” از زبان سردار حاجی زاده

سخنان سردار حاجی زاده در مورد پرتاب ماهواره چمران ۱ را در این نوشته می خوانید.

ماهواره تحقیقاتی «چمران – ۱» صبح روز ۲۴ شهریور توسط ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ پرتاب و با موفقیت در مدار قرار گرفت. جزئیات این خبر و سخنان سردار حاجی زاده را در این نوشته از دیبامگ می خوانید.

جزئیات پرتاب ماهواره “چمران ۱” از زبان سردار حاجی زاده

به گزارش مهر، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پس از پرتاب موفق ماهواره «چمران – ۱» در جمع خانواده محترم شهدا و دانشجویان و اساتید گفت: ماهواره «چمران – ۱» با ماهواره بر قائم در مدار ۵۵۰ کیلومتری تزریق و با پرتابگر سه مرحله‌ای در مدار قرار گرفت.

وی افزود: این ماهواره با سرعت ۷.۵ کیلومتر بر ثانیه در مدار قرار گرفت.

گفتنی است؛ ماهواره تحقیقاتی «چمران – ۱» صبح امروز توسط ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ پرتاب و با موفقیت در مدار قرار گرفت.

ماهواره تحقیقاتی «چمران – ۱» توسط گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران (صاایران) با همکاری و مشارکت پژوهشگاه هوافضا و شرکت‌های خصوصی دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است.

این ماهواره حدود ۶۰ کیلوگرم وزن دارد و مأموریت اصلی آن تست سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای اثبات فناوری مانور مداری در ارتفاع و فاز است.

ارزیابی زیرسامانه پیشرانش گاز سرد در سامانه‌های فضایی و عملکرد زیر سامانه‌های ناوبری و کنترل وضعیت از مأموریت فرعی ماهواره «چمران – ۱» به شمار می‌رود.

صبح امروز ماهواره تحقیقاتی چمران ۱ توسط ماهواره بر قائم ۱۰۰ به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار ۵۵۰ کیلومتری قرار گرفت.

ماهواره تحقیقاتی چمران ۱ توسط گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران با همکاری و مشارکت پژوهشگاه هوافضا و شرکت‌های خصوصی دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.

ماموریت اصلی آن تست سیستم‌های سخت افزاری و نرم افزاری برای اثبات فناوری مانور مداری در ارتفاع و فاز است.

ارزیابی زیرسامانه پیشرانش گاز سرد در سامانه‌های فضایی و عملکرد زیرسامانه‌های ناوبری و کنترل وضعیت از ماموریت فرعی ماهواره چمران ۱ به شمار می‌رود.

ماهواره بر سوخت جامد قائم ۱۰۰ نیز که توسط متخصصین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی و ساخته شده است در دومین عملیات مداری خود توانست عملیات مدارگذاری ماهواره چمران ۱ را با موفقیت به انجام برساند.

منبع: خبرگزاری الف

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید