قصه های مجید یکی از سریال های معروف و مشهور در میان ایرانیان است که توسط کیومرث پوراحمد ساخته شده است. در این سریال مهدی باقربیگی نقش آفرینی خیره کننده ای را داشته است. در این نوشته از دیبامگ بیوگرافی و زندگی نامه مهدی باقر بیگی را خواهید خواند.
بیوگرافی مهدی باقربیگی
مهدی باقربیگی (زادهٔ ۲۱ دی ۱۳۵۶ خورشیدی در اصفهان) بازیگر سینما و تلویزیون است. آغاز بازیگری او در سال ۱۳۶۹ و در مجموعه تلویزیونی قصههای مجید بود. نشریه دنیای تصویر، کاراکتر مجید در این مجموعه تلویزیونی را به عنوان یکی از ۱۰۰ نقش فراموش نشدنی تاریخ سینما و تلویزیون ایران انتخاب کردهاست.
ازدواج وفرزند
مهدی باقربیگی متاهل بوده و صاحب یک پسر 5 ساله بنام آرش است پسرم آرش متولد فروردین هم هست دوست دارم پسرم هم مانند کودکی خودم بسیاری از سنت های ایرانی را تجربه کند؛ به همین دلیل تمام تلاشم را می کنم این سنت ها را در خانواده حفظ کنم.
نحوه آشنایی با کیومرث پوراحمد
زمانی که آقای پوراحمد تصمیم گرفتند قصه های مجید را بسازند در مدارس راهنمایی اصفهان تست می گرفتند و دنبال یک نوجوان ۱۲-۱۳ می گشتند، به هر حال ایشان به مدرسه ما آمدند و از آنجایی که من هم در گروه تئاتر مدرسه بودم، من را همراه تعدادی دیگر از بچه ها صدا کردند و از ما خواستند بعد از ظهر همان روز برای تست ویدئویی به منزل آقای پوراحمد برویم. به هر حال من تست دادم و در نهایت آقای پوراحمد صلاح دید که نقش مجید را به من بسپارد.
بازی برای نقش مجید
زمانی که آقای پوراحمد تصمیم گرفتند «قصه های مجید» را بسازند در مدارس راهنمایی اصفهان تست می گرفتند و دنبال یک نوجوان 12-13 می گشتند که با لهجه اصفهانی به طور کامل آشنا باشد. مدرسه ما پشت منزل بی بی خدابیامرز بود. خواهر آقای پوراحمد به ایشان پیشنهاد کرده بودند که به مدرسه ما هم بیایند و از بچه های مدرسه ما هم تست بگیرند. به هر حال ایشان به مدرسه ما آمدند و از آنجایی که من هم در گروه تئاتر مدرسه بودم، من را همراه تعدادی دیگر از بچه ها صدا کردند و از ما خواستند بعد از ظهر همان روز برای تست ویدئویی به منزل آقای پوراحمد برویم. به هر حال من تست دادم و در نهایت آقای پوراحمد صلاح دید که نقش مجید را به من بسپارد.
عضویت در شورای شهر اصفهان
او در سال ۱۳۹۲ با شرکت در انتخابات شورایشهر اصفهان توانست بیش از ۶۵ هزار رای مردم را به خود اختصاص داده و به عنوان نفر دوم به شورای شهر راه یابد.
سینما
مرگ سپید (1389)
نان و شعر (1372)
سفرنامهٔ شیراز (1371)
صبح روز بعد (1371)
شرم (1370)
تلویزیون
خاتون (1393)
بگو که هستم (1390)
پرانتز باز (1389)
در مسیر زاینده رود (1389)
در چشم باد (1388)
مرگ سپید – تله فیلم (1388)
روز از نو – تله فیلم (1386)
قصه های مجید (1369)