حکم رابطه دهانی از نظر اسلام و مراجع تقلید چیست؟

آیا میدانید اسلام درباره رابطه دهانی چه دیدگاهی دارد؟ مراجع تقلید دراینباره چه حکمی داده اند؟ رابطه دهانی یکی از رایج‌ترین فعالیت‌های جنسی میان زن و مرد است که لازم است بدانیم دین اسلام در این زمینه چه نظری دارد.

در اسلام، رعایت اصول شرعی و اخلاقی در روابط زناشویی از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از مسائلی که در این زمینه مطرح می‌شود، حکم رابطه دهانی میان زوجین است. این موضوع در فقه اسلامی و به‌ویژه در میان مراجع تقلید مختلف همواره با توجه به مسائل شرعی، بهداشتی و اخلاقی مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله از دیبامگ به بررسی حکم رابطه دهانی در اسلام و همچنین نظرات مراجع تقلید مختلف پرداخته خواهد شد تا زوایای مختلف این مسئله روشن گردد.

حکم کلی اسلام درباره رابطه دهانی

باتوجه به حدیث؛ «لا بأس أن يستعين بكل شئ من جسده عليها، ولكن لا يستعين بغير جسده عليها؛ مانعی ندارد که مرد برای رسیدن به لذت از هر عضو زن که می خواهد بهره و کمک بگیرد؛ اما برای رسیدن به لذت کمک گرفتن از غیر بدن همسر جایز نیست»

از نظر شرعی، لیسیدن یا بوسیدن آلت تناسلی زن و مرد در صورتی که ترشحات اندام تناسلی وارد دهان نشود، اشکالی ندارد، هرچند که این عمل مورد نکوهش قرار گرفته است. اما اگر ترشحات آلت تناسلی زن یا مرد به دهان وارد شود، این عمل حرام است.

همچنین، بلعیدن مایع منی و ترشحات مهبلی در زمان اوج لذت جنسی نه تنها از نظر شرعی و دینی ممنوع است، بلکه از نظر پزشکی و بهداشتی نیز نادرست به شمار می‌آید و می‌تواند مشکلات زیادی برای حلق، دهان، معده و دستگاه گوارش ایجاد کند. با این حال، برخی منابع و نوشته‌ها رابطه جنسی دهانی را مجاز دانسته و آن را برای زوجین رضایت‌بخش می‌دانند.

اما باید توجه داشت که این عمل در دین مقدس مورد انتقاد قرار گرفته است. از نظر بهداشتی و پزشکی، این کار می‌تواند آسیب‌ها و ضررهایی به همراه داشته باشد. با توجه به نکات مطرح شده، برای پیشگیری از مشکلات و آسیب‌های احتمالی، توصیه می‌شود تا حد امکان از سکس دهانی پرهیز کنید.

به هیچ وجه نباید ترشحات اندام تناسلی را مصرف کنید. اگر به طور ناخواسته وارد دهان شما شد، بلافاصله آن را بیرون بریزید. سپس دهان خود را شسته و با استفاده از شوینده‌های مخصوص دهان، آن را ضدعفونی کنید.

بیشتر بخوانید: حکم شرعی استفاده از واژن مصنوعی و آلت تناسلی مصنوعی از نظر شیعه و اهل سنت

دیدگاه اسلام و مراجع شیعه درباره رابطه دهانی

نظر مراجع تقلید درباره رابطه دهانی و خوردن آلت همسر

ایت الله مکارم شیرازی

خوردن آلت جنسي مرد توسط همسرش اشکال شرعي ندارد و حلال است؛ ولي مني نجس است و خوردنش حرام است. ترشحات ديگري که در موقع لذت بردن هاي جنسي از آلت تناسلي مرد يا زن بيرون مي آيد، پاک است؛ اما بنا به احتياط واجب نبايد خورده شود. اين کار از کامجويي هاي غير متعارف محسوب مي شود و بر زن واجب نيست که در اين گونه موارد خواسته شوهر را اجابت کند. (آيت الله مکارم شيرازي، بخشي از مسائل کثير الابتلا، مسئله 93)

همچنین ساک زدن زن برای شوهرش گناه نیست، ولی نباید مایع خارج شده از آلت را فرو برد و شایسته است از ساک زدن خود داری شود. «آیت الله مکارم شیرازی، بخشی از مسائل کثیر الابتلا، مسئله ۹۳»

امام خمینی

مکيدن اعضاي مختلف زن و شوهر توسط همديگر اشکال ندارد و جايز است. زن و شوهر مي توانند هر نوع لذتي از همديگر ببرند. ليکن بلعيدن رطوباتي که از بدن همديگر خارج مي شود حرام است. ( امام خميني، تحرير الوسيله، ج2، کتاب النکاح، مسأله 15، ص 242 )

آیت الله سیستانی

مکيدن اعضاى تناسلى زن و شوهر و وارد كردن آلت در دهان زن با رضايت همديگر در صورتي که باعث بيماري نشود، از نظر شرعي اشکال ندارد. بلعيدن عمدي رطوباتي که خارج مي شود ،حرام است. اما اگر زن راضي نباشد، مرد نمي تواند زن را مجبور به مکيدن آلت تناسلي خود نمايد. ( آيت الله سيستاني، توضيح المسايل، م 2371)

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید