دعای شب نیمه شعبان ۲۱ مرتبه برای رفع حاجات و بلایا

دعای شب نیمه شعبان ۲۱ مرتبه از حاج اقا مجتبی تهرانی نقل شده و در بین نماز مغرب و عشا خوانده می‌شود.

شب نیمه شعبان، شبی است پر از برکت و رحمت، که در آن درهای آسمان به روی دعاها گشوده می‌شود و فرصتی است برای طلب مغفرت و نزدیکی به خداوند.

از امام صادق علیه‌السلام روایت شده: که از امام باقر علیه‌السلام از فضیلت شب نیمه شعبان سؤال شد، ایشان فرمود:

این شب پس از شب قدر برترین شبهاست. در این شب خدا فضل خود را بر بندگان سرازیر می‌کند و آنان را به بخشش و کرم خویش می‌آمرزد، پس در تقرّب جستن به‌‌سوی خدای تعالی در آن بکوشید که آن شبی است که خدا به ذات مقدّس خود سوگند یاد کرده که سائلی را از درگاه خویش با دست خالی بازنگرداند، مادام که انجام معصیتی را درخواست نکند.

پس آنچه در این شب انجام شود از شب‌های دیگر برتر است.

بیشتر بخوانید: فضیلت و اعمال شب نیمه شعبان در مفاتیح الجنان [کامل و جامع]

دعای شب نیمه شعبان ۲۱ مرتبه

حجت‌الاسلام حسین تهرانی از مرحوم آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی نقل کرده که ایشان توصیه فرمود برای سلامتی و دفع بلا و گرفتاری در شب نیمه شعبان بین نماز مغرب و عشاء این دعا ۲۱ مرتبه خوانده شود:

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ

اللّهُمَّ اِنَّکَ عَلِیمٌ حَلِیمٌ ذوُ اَنَاهٍ وَ لاَ طَاقَهَ لَنَا بِحُکْمِکَ یَااللهُ یَااللهُ یَااللهُ، اَلْاَمَانُ اَلْاَمَانُ اَلْاَمَانُ مِنَ الطّٰاعُونِ وَ الْوَبَاءِ وَ مَوْتِ الْفُجْأهِ وَ سُوءِالْقَضَاءِ وَ شَمَاتَهِ الْأعْدَاءِ رَبَّنَا اکْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إنّٰا مُوْمِنوُنَ إنّٰا مُوْقِنُون بِرَحمَتِکَ یَا اَرحَمَ الرّاحِمینَ.

خداوندا! همانا که تو دانا، شکیبا و بردبار هستی و ما تحمل حکم تو را نداریم. خداوندا، خداوندا، خداوندا، به تو پناه می برم، به تو پناه می برم، به تو پناه می برم از طاعون و وبا و مرگ ناگهانی و سرنوشت ناگوار ُ. پروردگارا! هر نوع گرفتاری را از ما دور ساز. به راستی که ما به تو ایمان و یقین داریم. به مهربانیت،ای مهربان‌ترین مهربانان.

عنوان الکلام مرحوم فشارکی، ص ۲۵۴

 

شب نیمه شعبان شبی است که حق‌‌تعالی آن را برای ما قرار داد و در عوض شب قدر که آن را مخصوص پیامبر(ص) فرمود، پس در دعا و ثنا بر خدای تعالی کوشش کنید… .

از جمله برکات این شب مبارک، ولادت باسعادت حضرت سلطان عصر امام زمان (ارواحنا له الفداء) است که در سحر چنین شبی در سال ۲۵۵ هجری قمری در سُرَّ‌من‌‌رأی [سامرّای کنونی] واقع شد و باعث فزونی شرافت این شب مبارک شد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید