متن دعای روز بیستم ماه رمضان صوتی و تصویری + ترجمه و تفسیر دعا

دعای روز بیستم ماه رمضان، یکی از ادعیه ارزشمندی است که در این ایام مورد توجه ویژه قرار می‌گیرد. این دعا، مجموعه‌ای از مضامین عالی و معارف الهی است که با تضرع و خشوع، قلب مؤمن را به سوی معبود یکتا هدایت می‌کند.

دعای روز بیستم ماه رمضان یکی از دعاهای پرفیض و پرمعناست که در آن مومنان درخواست بهشت، دوری از آتش جهنم و توفیق در تلاوت قرآن اشاره میکنند. در این مقاله از دیبامگ متن کامل دعای روز بیستم ماه رمضان، ترجمه و تفسیر آن ارائه و علاوه بر آن، نسخه صوتی و تصویری این دعا را نیز برای بهره‌مندی بیشتر قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

متن دعای روز بیستم ماه رمضان

(اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيْهِ أَبْوابَ الجِنانِ، وَأَغْلِقْ عَنِّي فِيْهِ أَبْوابَ النِّيْرانِ، وَوَفِّقْنِي فِيْهِ لِتِلاوَةِ القُرْآنِ، يا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ المُؤْمِنِينَ.)

«خدایا در این روز برای من درهای بهشت را بگشای، و درهای آتش دوزخ را ببند، و مرا توفیق تلاوت قرآن عطا فرما‌، ای فرود آورنده وقار و سکینه بر دل‌های اهل ایمان.»

دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان صوتی

پخش‌کننده صوت

 

⏬دانلود⏬

دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان تصویری

عکس دعای روز بیستم ماه رمضان

شرح دعای روز بیستم ماه رمضان در بيان آيت الله مجتهدي (ره)

اللهم افتح لی فیه ابواب الجنان

در اینجا وقتی می‌گوییم “خدایا، درهای بهشت را بر روی من بگشای”، منظور این است که خداوند ما را از گناهانی که در طول زندگی‌مان مرتکب شده‌ایم پاک کند و بر حسنات و اعمال نیک ما بیفزاید. زیرا تا زمانی که انسان گنهکار باشد و از خیرات و نیکی‌ها دور باشد، ورود به بهشت بر او حرام است. در واقع، درهای بهشت تنها زمانی به روی او گشوده می‌شود که هیچ گناهی بر دوش نداشته باشد. همچنین، وقتی می‌گوییم “درهای بهشت را بر روی ما بگشای”، به این معناست که خداوند به ما توفیق دهد تا در دنیا به گونه‌ای زندگی کنیم که در آخرت بتوانیم از هر دری که خواستیم به بهشت وارد شویم.

و اغلق عنی فیه ابواب النیران

برای درک مفهوم «اغلق عنی فیه ابواب النیران»، به آیه‌ای از قرآن کریم اشاره می‌کنیم که خداوند عز و جل فرموده است: «الم یعلموا انه من یحاد الله و رسولا فان له نارجهنم خالدا فیها» (توبه / آیه 64)؛ به معنای «آیا نمی‌دانند که هر کس با خدا و رسولش دشمنی کند، آتش جهنم برای اوست که در آن جاودان خواهد ماند». با توجه به این آیه شریف، درمی‌یابیم که در این روز با این دعا از خداوند می‌خواهیم که ما را در زمره کسانی قرار دهد که از دستورات او و رسول گرامی‌اش پیروی می‌کنند، زیرا پیروی از خدا و رسولش به معنای رستگاری در دنیا و آخرت و دوری از آتش دوزخ است.

و وفقنی فیه لتلاوه القرآن یا منزل السکینه فی قلوب المومنین ؛ و همچنین، ای فرودآورنده سکینه بر دل‌های مؤمنان، در این روز توفیق تلاوت قرآن را به من عطا فرما.

از پیامبر اکرم (ص) توصیه هایی در مورد تلاوت قرآن دارند. رسول گرامی اسلام فرمودند: «نوروا بیوتکم بتلاوه القرآن اولا تتخذوها قبورا کما فعلت الیهود و النصاری، صلوا فی لکنائس و البیع و عطلوا بیوتهم فان البیت اذا کثر فیه تلاوه القرآن کثر خیره و انسع اهله و اضاء لاهل السماء کما تصنئی نجوم السماء لاهل الدنیا»

یعنی «خانه های خود را به تلاوت قرآن روشن کنید و آنها را گورستان نکنید چنانچه یهود و نصارا کردند، در کلیساها و عبادتگاه های خود نماز کنند ولی خانه های خویش ار معطل گذارده اند (و در آنها عبادتی انجام ندهند) زیرا که هر گاه در خانه بسیار تلاوت قرآن شود خیر و برکتش زیاد شود» و اهل آن به وسعت رسند و آن خانه برای اهل آسمان درخشندگی دارد چنانچه ستارگان آسمان برای اهل زمین می درخشند و ما نیز می دانیم که هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه مبارک رمضان است؛ چنانچه امام باقر (ع) فرمودند: «لکل شی ربیع و ربیع القرآن شهر رمضان» یعنی «هر چیزی بهاری دارد و بهار قرآن ما، ماه مبارک رمضان است» پس با اینحال ما نیز از خداوند در این روز می خواهیم که به ما توفیق عنایت فرماید تا بتوانیم کلام نورانیش را تلاوت کرده و به آن جامه عمل بپوشانیم

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید