متن دعای روز نوزدهم ماه رمضان صوتی و تصویری + ترجمه و تفسیر دعا

برای خواندن دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان و تقسیر آن به همراه استفاده از فایل های صوتی و تصویری این دعا، همراه ما باشید.

دعای روز نوزدهم ماه رمضان شامل آموزه‌هایی درباره بهره‌مندی از خیرات، برکات و اعمال نیک در این ایام مبارک است. در این مقاله از دیبامگ، متن کامل دعای روز نوزدهم ماه رمضان به همراه ترجمه و تفسیر آن قرار داده شده است تا با عمق و مفاهیم معنوی این دعا بیشتر آشنا شویم.

علاوه بر این، برای عزیزانی که ترجیح می‌دهند این دعا را بشنوند، نسخه‌های صوتی و تصویری نیز فراهم خواهد شد تا بتوانند از آن بهره‌برداری کنند و در لحظات با طراوت رمضان، با دعاهای شفیع خود، به آرامش و نزدیک‌تر شدن به خداوند متعال دست یابند.

متن دعای روز نوزدهم ماه رمضان

(اللَّهُمَّ وَفِّرْ فِيْهِ حَظِّي مِنْ بَرَكاتِهِ، وَسَهِّلْ سَبِيلِي إِلى خَيْراتِهِ، وَلا تَحْرِمْنِي قَبُولَ حَسَناتِهِ، يا هادِيا إِلى الحَقِّ المُبِينِ.)

«ای خدا در این روز بهره مرا از برکاتش وافر گردان، و به سوی خیراتش، مسیرم را سهل و آسان‌ساز، و از حسنات مقبول آن، مرا محروم مساز، ‌ای راهنمای به سوی دین حق آشکار.»

دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان صوتی

پخش‌کننده صوت

 

⏬دانلود⏬

دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان تصویری

عکس دعای روز نوزدهم ماه رمضان

شرح دعای روز نوزدهم ماه رمضان

اللَّهُمَّ وَفِّرْ فِیهِ حَظِّی مِنْ بَرَکاتِهِ

به من در این ماه مبارک رمضان، بهره‌ای فراوان از برکات عطا فرما.
«وفر» به معنای «زیاد کن» است. خدایا، روزی‌ام کن تا از برکات این ماه بهره‌مند شوم. برکات رمضان شامل خواندن قرآن، دعا کردن به ویژه دعای ابوحمزه و همچنین گریه بر سختی‌های مرگ و آنچه پس از آن در انتظار ماست، می‌باشد.
در حدیثی آمده است که قبر هر روز به پنج کلمه ندا می‌دهد: «القبر و نادی بخمس کلمات». هر صبح، قبر به ما می‌گوید: «من خانه تنهایی تو هستم». در قبرستان، همه در کنار هم خوابیده‌اند، اما هر یک به تنهایی غریب هستند و هیچ‌کس از حال دیگری خبر ندارد. بنابراین، برای خود یک انیس تهیه کن تا در آنجا تنها نباشی؛ زیرا اعمال نیک، بهترین انیس انسان در غربت قبر هستند.
قبر همچنین می‌گوید: «من خانه تاریکی تو هستم»، پس چراغی برای روشنایی قبرت فراهم کن. همچنین، قبر می‌افزاید: «من خانه کرم و عقرب تو هستم»، پس تریاق و دارویی که بتواند کرم‌ها و عقرب‌ها را از بین ببرد، با خود بیاور.
«حظ» به معنای بهره است. برخی افراد در معاملات و قرض‌دهی‌های خود بهره‌های حرام دریافت می‌کنند و به رباخواری مشغول هستند. دولت باید با این رباخواران مقابله کند. من متعجبم که چرا در جمهوری اسلامی هنوز عده‌ای به رباخواری ادامه می‌دهند و دولت هیچ اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهد! لازم است که گروهی از سوی دولت به تحقیق و شناسایی رباخواران پرداخته و آنها را مجازات کنند.
وَ سَهِّلْ سَبِیلِی إِلَی خَیرَاتِهِ

خدایا، راه‌های خیرات را برای من آسان کن.

یکی از این کارهای نیکو، افطاری دادن است. اگر از نظر مالی توانایی دارید، لطفاً افطاری بدهید که ثواب زیادی دارد. در گذشته، در مساجد افطاری می‌دادند تا بچه‌ها را به مساجد جذب کنند که این کار بسیار پسندیده‌ای بود. همچنین درخت توت در مساجد می‌کاشتند تا بچه‌ها به مسجد بیایند. مساجد باید جذابیت داشته باشند تا جوانان و کودکان به آنجا بیایند، اما اکنون بیشتر مساجد پر از پیرمردهاست! چرا اینگونه شده است؟

بنابراین، از خدا بخواهید که راه‌های خیرات را برای ما آسان کند. همچنین باید از حال همسایه‌های خود باخبر باشید؛ برخی از افراد ممکن است سحری نداشته باشند و با نان خالی روزه بگیرند. شما مسئول هستید، حتی اگر از وضعیت آنها بی‌خبر باشید! باید تحقیق کنید و از حال همسایه‌های نیازمند خود مطلع شوید.

وَ لاَ تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ

خدایا، مرا از بهره‌مندی از حسنات محروم نکن. اگر در حال انجام کارهای نیک هستم، مانند نماز شب و دعای ابوحمزه، لطفاً پاداش این اعمال را به من برسان و از من دریغ نکن. نگذار که با یک غیبت، حسناتم از بین برود؛ زیرا در احادیث آمده است که اگر کسی غیبت کند، عبادات چهل روزه‌اش در نامه اعمال فردی که مورد غیبت قرار گرفته، ثبت می‌شود.

بنابراین، اگر کسی از شما غیبت کرد، باید برای او خوشحالی کنید؛ چرا که تا چهل روز هر کار خیری که انجام دهد، در نامه اعمال شما نوشته می‌شود. در کتاب جامع السعادت آمده است که شخصی مورد غیبت قرار گرفت و آن فرد برای غیبت‌کننده هدیه فرستاد و از او تشکر کرد. خدایا، کاری کن که حسناتم مورد قبول تو قرار گیرد.

یا هَادِیاً إِلَی الْحَقِّ الْمُبِین

ای خدایی که ما را به سوی حقیقت هدایت می‌کنی؛ اکنون چقدر شایسته است که از خداوند سپاسگزاری کنیم که ما را به دین حق رهنمون ساخته است و همه شما شیعیان امیرالمؤمنین علی بن ابی‌طالب (علیه‌السلام) هستید. «و الی الحق المبین» ولایت اهل بیت است که خداوند ما را به سوی آن هدایت کرده است.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید