در این مقاله از دیبامگ، قصد داریم با ارائه متن کامل دعای روز بیست و پنجم ماه رمضان به همراه ترجمه و تفسیر آن، شما را بهتر درک کنید این دعای پرفیض یاری را انجام دهید. همچنین، فایلهای صوتی و تصویری این دعا نیز برای بهرهمندی هرچه بیشتر شما عزیزان ارائه خواهد شد.
امید است با تضرع و توسل به درگاه خداوند متعال در این روز، بتوانیم از برکات و فیضات این ماه مبارک بهرهمند شویم و در جهت تقرب به او برداریم.
متن دعای روز بیست و پنجم ماه رمضان
(اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيْهِ مُحِبّا لاَوْلِيآئِكَ، وَمُعادِيا لاَعْدائِكَ، مُسْتَنّا بِسُنَّةِ خاتَمِ أَنْبِيائِكَ، يا عاصِمَ قُلُوبِ النَّبِيِّينَ.)
«خدایا قرار بده در این روز مرا دوست دوستانت و دشمن دشمنانت، و پیرو راه و روش خاتم پیغمبرانت؛ ای نگهدار دلهای پیامبران.»
دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان صوتی
پخشکننده صوت
دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان تصویری
عکس دعای روز بیست و پنجم ماه رمضان
شرح دعای روز بیست و پنجم ماه رمضان
در توضیح دعای روز بیستوپنجم ماه مبارک رمضان آمده است: «در دوران آخرالزمان، قلب مؤمن به شدت تحت تأثیر قرار میگیرد؛ زیرا او گناهان را مشاهده میکند و توانایی تغییر وضعیت را ندارد.»
آیتالله مجتهدی تهرانی در تفسیر عبارت «اللّهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِکَ ومُعادیاً لأعْدائِکَ» میفرماید: خدایا، کمک کن تا در ماه رمضان، خوبان را دوست داشته باشم و با دشمنان تو دشمنی کنم. برای خودم، عملی که به من امید میدهد تا در قیامت جزو نجاتیافتگان باشم، این است که خوبان و افراد با تقوا را دوست دارم و از بیتقوایان بیزارم.
او تأکید میکند: اگر پسرتان بیتقواست و نماز نمیخواند، نباید او را دوست داشته باشید. در حدیثی آمده است که به حقیقت ایمان نمیرسید مگر اینکه نزدیکترین خویشان خود را برای خدا دوست داشته باشید و در عین حال، دورترین افراد را به خاطر دیانتشان دوست بدارید.
این استاد اخلاق در ادامه با اشاره به حدیثی دیگر میگوید: امام باقر (ع) به فردی فرمودند: «اگر میخواهی بفهمی بهشتی هستی یا جهنمی، به قلبت نگاه کن. اگر اهل طاعت را دوست داری، بهشتی هستی و اگر اهل گناه را دوست داری، جهنمی هستی. در قیامت، انسان با کسی که او را دوست دارد محشور میشود.»
وی همچنین به حدیث دیگری از معصوم (ع) اشاره کرده و میافزاید: در دوران آخرالزمان، قلب مؤمن به خاطر دیدن گناه آب میشود، زیرا توانایی تغییر وضعیت را ندارد.
آیتالله تهرانی با انتقاد از وضعیت کنونی جامعه میگوید: اکنون زمانهای است که ما نمیتوانیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم. هر کسی که مؤمنی را دوست دارد، حتی اگر منحرف باشد، پس از مدتی نجات خواهد یافت.
این استاد بزرگ اخلاق در توضیح عبارت «مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِکَ» بیان میکند: در این بخش از خداوند درخواست میکنیم که ما را یاری کند تا به روش پیامبر(ص) در انجام مستحبات، دعاها و دستورات اسلامی عمل کنیم. از خدا میخواهیم که هر آنچه پیامبر(ص) به ما آموخته است، در مورد مستحب و واجب به کار ببندیم و مکروهات را از خود دور کرده و از حرامها پرهیز کنیم.