شهید ابراهیم هادی الگویی از یک انسان متعهد، شجاع و مهربان بود. یاد او همواره در بین جوانان و رزمندگان زنده است و از او به عنوان نماد ایثار و مقاومت یاد میشود.
ابراهیم هادی در ۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۶ در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان تهران به دنیا آمد. او فرزند چهارم از شش فرزند بود که در خانوادهای مذهبی و متعهد پرورش یافت و از کودکی به نماز، قرآن و اهل بیت (ع) علاقه داشت و همواره سعی میکرد دیگران را نیز به معنویات تشویق کند.
شهید ابراهیم هادی در مدرسه طالقانی، دوران دبستان خود را سپری کرد و در مدارس ابوریحان و کریم خان دوران دبیرستانش را گذراند و مطالعات غیر درسی را از همان سالهای پایانی دبیرستان، شروع کرد؛. در سال ۵۵ او مدرک دیپلم ادبی خود را دریافت کرد. حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و شاگردی استاد مرحوم علامه «محمدتقی جعفری» در رشد شخصیتی ابراهیم هادی بسیار مؤثر بود.
این شهید مفقودالاثر، شجاعت های بسیاری در دوران پیروزی انقلاب از خود نشان داد؛ همزمان با تحصیل علم در بازار تهران مشغول بود و بعد از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و پس از آن به آموزش پرورش منتقل شد. شهید ابراهیم هادی به ورزش علاقه داشت و فعالیت در این عرصه را با ورزش پهلوانی یعنی ورزش باستانی شروع کرد و در والیبال و کشتی بی نظیر بود.

در ارتفاعات سر به فلک کشیده «بازی دراز» و «گیلانغرب» تا دشت های سوزان جنوب رشادت ابراهیم هادی به یادگار ماندهاست و انتقال مجروحان و شهدا از منطقه به عقب جبهه یکی از کارهای شهید ابراهیم هادی به شمار میرفت. شهید هادی در میدان نبرد با وجود جراحات متعدد، هرگز از دشمن ترسی نداشت. او الهامبخش بسیاری از همرزمانش بود و با آنان با محبت رفتار میکرد و به مشکلات آنها رسیدگی مینمود.
سرانجام شهید ابراهیم هادی در ۲۲ بهمن ۱۳۶۱ و در 25 سالگی همراه با گردان کمیل و حنظله در جریان عملیات والفجر ۸ در منطقه فکه، پس از نبردی سخت، به شهادت رسید. یکر مطهر شهید ابراهیم هادی جزو شهدای جاویدالاثر فکه باقی ماندهاست. یادبودی برای این شهید در بهشت زهرای تهران ساخته شدهاست.
مستند “سلام بر ابراهیم” به کارگردانی سعید سیفاللهی، روایتی جذاب از زندگی و رشادتهای این شهید ارائه داد.
وصیت نامه شهید ابراهیم هادی
بسم رب الشهداء و الصدیقین
اگر چه بیش از هر کس، خود را محتاج وصیت و پند و اندرز میدانم، پیش از آغاز سخن از خداوند منان تمنّا میکنم که قدرتی به بیان من بدهد که بتوانم از زبان یک شهید، دست به قلم ببرم چرا که جملات من پیدا شد و مورد عفو رحمت الهی قرار گرفتم و توفیق و سعادت شهادت را پیدا کردم، بعنوان پرافتخارآفرین وصیای شهید خوانده میشود.
خدایا تو را گواه میگیرم که از شروع انقلاب تا به حال در طول این مدت هر چه کردم برای رضای تو بوده و سعی داشتم همیشه خود را در مقابل آزمایشها، مورد آزمایش و آموزش قرار دهم. امیدوارم در راه اسلام عزیز و پیروزی مستضعفین بر متکبرین، این جان ناقابل را بپذیری.
خدایا با این که از شکستگیهای متعدد استخوانهایم رنج میبرم، ولی اهمیتی نمیدادم؛ به این خاطر که من در این مدت نسبت به آنهایی که خالصانه در این راه گام نهادهاند، نشانههایی از لطف و رحمت تو دیدهام.
خدایا، ای معبودم و معشوقم و همه کس و کارم، نمیدانم چگونه در برابر عظمت تو ستایش کنم ولی همین قدر میدانم که هر کس تو را شناخت، عاشقت شد و هر کس عاشقت شد، دست از همه چیز شسته و به سوی تو میشتابد و به خوبی این را در خود احساس کردم و میکنم.
خدایا چنان عشق به انقلاب اسلامی و رهبر کبیر انقلاب در وجودم شعلهور است که اگر تکه تکه شوم و یا زیر سختترین شکنجهها قرار گیرم، او را تنها نخواهم گذاشت. بعنوان یک فردی از آحاد ملت مسلمان به تمامی ملت خصوصا مسئولین امر تذکر میدهم که همیشه در جهت اسلام و قرآن باشید و هیچ مسئله و روشی شما را از هدف و جهتی که دارید، منحرف ننماید.
دیگر اینکه در کارهایتان سعی کنید نیت خود را خالص نموده و از هر شرک و ریا، حسادت و بغض اعمالتان را پاک نمایید تا هم اجر خود را ببرید و هم مسئولیت خود را آنچنان که خداوند، اسلام و امام میخواهند، انجام داده باشید. هرگز این را فراموش نکنید تا خود را نسازیم و تغییر ندهیم، جامعه ساخته نمیشود.
والسلام و علیکم و رحمه الله و برکاته
ابراهیم هادی پور
دانلود وصیت نامه شهید هادی

بیشتر بخوانید: زندگینامه و وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی + فایل pdf
صدای شهید ابراهیم هادی
مداحی شهید هادی
پخشکننده صوتاقامه اذان با صدای شهید هادی
پخشکننده صوتنصیحت شهید ابراهیم هادی به بانوان
اگر خانمها حریم رابطه با نامحرم را حفظ کنند، خواهید دید که چقدر آرامش خانوادهها بیشتر میشود. صدای بلند در پیش نامحرم، مقدمهی آلودگی و گناه را فراهم می کند. اگر حریم ها رعایت شود، نامحرم جرأت ندارد کاری انجام دهد.
اگر میخواهید با زندگینامه شهدای جمهوری اسلامی ایران بیشتر آشنا شوید، با زندگینامه شهید نوید صفری و شهید سجاد زبرجدی در دیبامگ همراه شما هستیم.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود درباره این مطلب را از طریق بخش “دیدگاه” با ما و خوانندگان محترم مجله اینترنتی دیبامگ به اشتراک بگذارید.