دور اول چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۳، جمعه ۸ تیر ماه برگزار شد و انتخاب میان مسعود پزشکیان و سعید جلیلی به دور دوم کشیده شد. مسعود پزشکیان که همسر خود را از دست داده است در این ایام اغلب به همراه دخترش در گردهمایی ها و سفرهای استانی، حضور می یافت، اما خبری از همسر سعید جلیلی نبود.
چندی پیش نیز در برنامه «گفتوگوی صمیمی» با کاندیداها که معمولا همسر، دختر یا خانواده نامزدهای ریاست جمهوری در آن شرکت میکنند، غیبت همسر سعید جلیلی در این برنامه مورد توجه قرار گرفت. سعید جلیلی در این برنامه امیرحسین ثابتی را به عنوان نماینده خود فرستاد.
همسر سعید جلیلی، دکتر فاطمه سجادی پزشک عمومی است. آنها در سال ۱۳۷۱ ازدواج کردند و یک پسر به نام سجاد دارند.تاکنون هیچ عکسی از همسر پزشک سعید جلیلی در نظام پزشکی ثبت نشده است.
همسر سعید جلیلی کیست؟
دکتر فاطمه سجادی پزشک عمومی است. او و سعید جلیلی در سال ۱۳۷۱ ازدواج کردند و یک پسر به نام سجاد دارند.
ظاهرا سجادی فعالیت اجتماعی مستقلی از جلیلی دارد و چندان مایل به حضور در مقابل دوربینها نیست و حتی هیچ عکسی از همسر پزشک سعید جلیلی در نظام پزشکی ثبت نشده است.
فاطمه سجادی مدتی به همراه خانواده ساکن کرج بود و در حال حاضر ساکن شهرک شهید دقایقی واقع در منطقه لویزان است.
او به عنوان یک پزشک عمومی درای چهرهای مستقل از همسر است و دررمقاطعی که برخی از نامزدهای انتخابات سعی دارند در کنار همسرانشان در محافل تبلیغانی حاضر شوند و همسرانشان در گفگتوی خبری تلویزیون حضور پیدا کردند، خبری از حضور سجادی در کنار همسرش منتشر نشده و به نظر میرسد او حاشیه نشینی از هیاهوی انتخابات را بر حضور فعال در مجامع ترجیح داده است.
سعید جلیلی در خرداد ماه ۱۴۰۰ و دوران تبلیغات کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، درباره زندگی شخصی خود اینگونه گفته بود: «بنده ۵۶ ساله هستم و ۲۷ ساله که ازدواج کردم. یک فرزند دارم که دانشجوی رشته برق است. محل زندگی من تهران است و خانه ام ۱۲۵ متر است اما الان در خانه سازمانی اسکان داریم چون بزرگتر است.»
پسر سعید جلیلی دانش آموخته رشته رشته برق در دانشگاه شریف در مقطع ارشناسی ارشد است و عکسی از او از دوران کودکی تا جوانی در کنار پدرش در مراسم مذهبی و نماز جمعه و اماکن مذهبی منتشر شده است، اما تاکنون عکسی از همسر سعید جلیلی را منتشر نکرده است
فاطمه سجادی جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ که جلیلی در آنها نامزد ریاست جمهوری شده بود، نیز حضور چشمگیری نداشت.