طرز تهیه خورشت کرفس با سبزی قورمه
مواد لازم
1. نصف بسته کرفس خرد شده
2. نصف بسته سبزی قورمه
3. 300 گرم گوشت گوساله
4. 5 ق غ لوبیا قرمز
6. 1 عدد پیاز بزرگ
7. رب انار ترش یا رب آلوچه جنگلی
8. نمک و زردچوبه
9. پودر لیمو عمانی یا خود لیمو
10. فلفل سیاه و فلفل قرمز
11. 1 پیاله عصاره قلم
مراحل تهیه
مرحله اول: من کرفس و سبزی خورشتی از قبل فریز داشتم…
بسته هامم دو کفگیر و نصفی میریزیم برای دو وعده مون….
دوم: پیاز نگینی خرد میکنیم و وقتی طلایی شد گوشت بهش اضافه میکنیم و ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم
سبزی خورشتی و کرفس بهش اضافه میکنیم
سوم: و زیرشعله رو کم میکنیم تا یه ربع دوباره سرخ بشن و روغن بندازن
تو این مدت هی هم میزنیم تا نسوزه
بعد لوبیا رو شسته و میریزیم و یه تفتی میدیم و آب جوش دوبرابر خورشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه و جا بیافته
چهارم: بعد که جا افتاد تو قابلمه نمک و پودر لیمو عمانی(یا لیمو که از قبل سوراخ کردیم و در آب جوش گذاشته بودیم) و عصاره قلم را بهش اضافه میکنیم
پنجم: نیم ساعت آخر رب رو به خورشت اضافه میکنیم و وقتی آبش جمع شد و خوب جا افتاد خاموشش میکنیم و در کنار برنج سفید نوش جان کنید
در دیبامگ بخوانید: غذاهای سنتی و اصیل ایرانی اگر آدم بودند، چه شکلی میشدند؟