اگر ادعا داری آشپز خوبی هستی، لازمه بدونی هر پیازی رو چه موقع باید استفاده کنی

در این مقاله از دیبامگ، شما را با انواع پیاز و کاربرد آن آشنا خواهیم کرد.

پیاز یکی از پرمصرف ترین مواد اولیه در آشپزی است که طعم، عطر و بافت بی نظیری به غذا می بخشد. پیاز در اندازه ها، شکل ها و رنگ های مختلف موجود است که هر کدام طعم و کاربرد خاص خود را دارند. اگر میخواهید کاربرد هر پیازی در آشپزی را بدانید میتوانید از راهنمایی های این مقاله استفاده کنید.

انواع پیاز و کاربرد آن ها در آشپزی

معرفی انواع پیاز :
پیاز زرد: پیاز زرد رایج ترین نوع پیاز است که پوستی طلایی و لایه های داخلی سفید یا سفید مایل به زرد دارد. این پیاز طعمی تند و تیز دارد و برای پخت و پز در اکثر غذاها استفاده می شود.

پیاز شیرین (ویدالیا): پیاز شیرین پوستی کم رنگ و مات دارد و طعمی شیرین و ترد دارد. این پیاز برای تهیه پیاز کاراملی، حلقه های پیاز سوخاری و سالاد استفاده می شود و یک انتخاب عالی برای استفاده به صورت خام است. می توان گفت : بهترین نوع پیاز برای پیاز داغ می باشد.

پیاز قرمز: پیاز قرمز پوستی قرمز مایل به بنفش دارد و طعمی ملایم و شیرین دارد. این پیاز برای مصرف به صورت خام، سالاد و ساندویچ استفاده می شود.

پیاز سفید: پیاز سفید پوستی سفید و ضخیم دارد و طعمی ملایم تر از پیاز زرد دارد. این پیاز برای سوپ، خورشت و سس استفاده می شود.

در دیبامگ بخوانید: ۵ ترفند یانگومی که خورش ها رو نجات میده!

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید