عکس های زیرخاکی و دیده نشده از احمد جنتی!

برای دیدن عکس های قدیمی احمد جنتی با ما همراه باشید.

احمد جنتی لادانی از باسابقه ترین روحانیون حاضر در ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی است. در این بخش از دیبامگ تصاویری قدیمی از این روحانی را خواهید دید.

تصاویر قدیمی احمد جنتی

عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی
عکس قدیمی احمد جنتی

درباره احمد جنتی بیشتر بدانید:

احمد جنتی لادانی متولد ۳ اسفند ۱۳۰۵ سیاستمدار و روحانی شیعهٔ ایرانی است که به‌عنوان عضو فقیه و دبیر شورای نگهبان فعالیت می‌کند. جنتی از دوره اول شورای نگهبان در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان عضو فقهای این نهاد منصوب شد و از سال ۱۳۷۱ دبیری شورا را بر عهده داشته است.

جنتی در سال ۱۳۲۷ هنگام طلبگی با صدیقه مظاهری جان‌نثاری ازدواج کرد. او صاحب چهار فرزند پسر علی، حسن، حسین و محمد شد. مظاهری جان‌نثاری در ۶ فروردین ۱۳۹۴ به‌دلیل کهولت سن و ایست قبلی درگذشت. او در سال ۱۳۹۶ بار دیگر ازدواج کرد. همسر دوم او در آبان ۱۴۰۲ درگذشت.

وی از سال ۱۳۶۰ تا ۱۴۰۰ دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و از بدو تأسیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در سال ۱۳۷۲ تا اسفند ۱۳۹۶، رئیس این ستاد بوده است. احمد جنتی نخستین فردی بود که با حکم سید علی خامنه‌ای در ۱۴ فروردین ۱۳۷۱ به امامت جمعه موقت تهران منصوب شد.

جنتی در سال‌های اخیر حضور کمرنگی در سخنگاه نماز جمعه داشت و آخرین حضور او در نماز جمعه در ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ بود. وی در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در رقابت با سید محمود هاشمی شاهرودی و ابراهیم امینی با ۵۱ رأی رئیس مجلس خبرگان شد و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۳ ریاست مجلس خبرگان رهبری را بر عهده داشت.

جنتی و طول عمر او یکی از سوژه‌های جوک و طنز در ایران است. وی توسط وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در اسفند ۱۳۹۸ به‌دلیل «جلوگیری از انتخابات آزاد» در لیست تحریم آمریکا قرار گرفت.

اولین مسئولیت او پس از انقلاب، قضاوت در دادگاه انقلاب بود و محکومان را محاکمه می‌کرد. به نقل از کتاب خاطرات صادق خلخالی، جنتی اوایل انقلاب حکمی مشابه حکم او از سوی خمینی دریافت کرد، مبنی بر محاکمهٔ آنچه که وی «مجرمین طاغوتی» خوانده است و جنتی نیز حکم مزبور را اجرا کرد و «در اهواز و تهران، چند نفر از طاغوتیان را محاکمه و به اعدام محکوم کرد».

خود جنتی در گفتگو با برنامه شناسنامه در خصوص اعدام‌های اول انقلاب و در پاسخ به این سؤال که آیا در آن زمان احتمال اشتباه در قضاوت‌ها وجود نداشت یا اصول کلی را می‌دانست؟ گفت: «اصول کلی را می‌دانستیم و این امر مسلم بود که افراد رژیم باید محاکمه شوند؛ این محاکمه تابع مقدار جرم آن‌ها بود؛ افراد رژیم سابق به صورت برخی زندان، برخی شلاق و برخی اعدام محاکمه می‌شدند.

در برخی مسائل نیز با امام در ارتباط بودیم. برخی جاها می‌ماندیم مثلاً من از حضرت امام سؤال کردم که ما چه کسانی را می‌توانیم اعدام کنیم، ایشان مطلبی فرمودند و گفتند این گونه کار کنید. خیلی وقت‌ها زیر نظر ایشان عمل می‌کردیم.» او در سال ۱۳۵۸ با حکم خمینی وارد شورای نگهبان شد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید