پست بعدی محمد علی زلفی گل، وزیر علوم سابق چیست؟

محمدعلی زلفی گل بعد از وزارت علوم به کجا می رود؟ در این نوشته ضمن پاسخ به این سوال، سوابق شغلی و کاری و بیوگرافی دکتر زلفی گل را می خوانید.

دکتر محمد زلفی گل، وزیر سابق وزارت علوم، پس از مشخص شدن وزیر علوم جدید پست خود را ترک کرد. در این مقاله از دیبامگ پست شغلی آینده دکتر زلفی گل را از زبان خودش می خوانیم.

زلفی گل بعد از وزارت علوم به کجا می‌رود؟

دکتر محمد علی زلفی گل در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره برنامه خود بعد از رفتن از وزارت علوم گفت: ما معلم و استاد دانشگاه هستیم بنابراین سراغ شغل اصلی خودمان بازمی‌گردیم، البته اگر سوابق من را بررسی کنید، من علاوه بر رشته خودم از زمانی‌که معاون پژوهشی دانشگاه شدم در زمینه سیاست‌گذاری علم و پژوهش، شروع به قلم زدن کردم.

وزیر علوم افزود: اگر در اینترنت مقالات زلفی گل در زمینه سیاست گذاری علم و پژوهش را جستجو ‌کنید تمام آن‌ها مشخص است، من دغدغه‌ام را همچنان خواهم داشت، در زمینه سیاست‌گذاری علم و پژوهش، سعی می‌کنم مطالعه کرده و اگر ایده‌ای به ذهنم برسد آن را منتشر می کنم و با مسوولان وزارت علوم در میان می گذارم.

زلفی گل افزود: به‌عنوان مثال همان ایده سامانه‌ها، از یک مقاله من که در سال ۸۵ چاپ شده بود ایجاد شد. شما می‌توانید در اینترنت «ساختارهای دانش‌مدار در عصر دانایی» را که سال ۸۵ من پیشنهاد کردم را مشاهده کنید که خودم خیلی از آن‌ها را عملیاتی کردم.

وی ادامه داد: من ادعا می کنم جرقه اولیه پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) را بنده زدم، خودم مؤسس بنیاد ملی نخبگان بودم، مقاله «مهاجرت ژن ها» را نوشته و این مقاله را در حضور مقام معظم رهبری ارائه کردم و در همان جلسه رهبری دستور دادند بنیاد ملی نخبگان شکل گیرد و اولین مسئول راه‌اندازی آن خودم بودم.

زلفی گل افزود: می‌خواهم بگویم که بعد از دوره وزارت مجدداً برمی‌گردم کارعلمی خودم را انجام دهم در زمینه سیاست‌گذاری علم و پژوهش دغدغه‌هایی دارم و مطالعات ملی و فراملی انجام می دهم و سعی می‌کنم نقش خودم را به‌عنوان معلم در این زمینه هم داشته باشم.

زندگینامه محمدعلی زلفی گل

نام: محمد‌علی
نام خانوادگی: زلفی‌گل
تاریخ تولد: ۱۳۴۵
تحصیلات: دکتری شیمی
محل تولد: روستای صالح آباد آشتیان
ملیت: ایرانی
پیشه: وزیر علوم

زندگی شخصی

دکتر زلفی‌گل سوابق جبهه نیز دارد؛ وی در لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب (ع) در سال ۱۳۶۱، در گردان خط شکن سید الشهدا والفجر مقدماتی، در لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب (ع) سال ۱۳۶۴ و لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب (ع) در سال ۱۳۶۵ حضور داشته است.

تحصیلات

محمد‌علی زلفی‌گل، مدرک کارشناسی‌اش را از دانشگاه اراک در بهمن‌ماه ۱۳۶۹، مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه صنعتی اصفهان در شهریور ۱۳۷۲، مدرک دکترای خود را از دانشگاه شیراز در مرداد ۱۳۷۶، کسب کرد. همچنین در مرداد ماه ۱۳۸۰ موفق به کسب عنوان دانشیاری و در مرداد ماه ۱۳۸۴ موفق به کسب رتبه استادی در دانشگاه بوعلی سینا همدان شد.

مسئولیت‌های اجرایی

معاون آموزشی دانشکده علوم پایه دانشگاه بوعلی سینا همدان از تاریخ ۷۹.۵.۱۱ لغایت ۸۲.۷.۱۹
• معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بوعلی سینا همدان از تاریخ ۸۲.۷.۱۹ تا ۸۴.۶.۲۴
• عضو هیأت امنای دانشگاه بوعلی سینا با حکم ریاست جمهوری اسلامی ایران و تمدید آن
• قائم مقام معاون اول ریاست جمهوری در بنیاد نخبگان از تاریخ ۸۴.۸.۲۴ لغایت ۸۵.۲.۳۰
• عضو کمیسون مشورتی نخبگان و استعدادهای درخشان شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۵
• بازرس بنیاد علمی بوعلی سینا با انتخاب هیأت امنای بنیاد و با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تاریخ ۸۵.۸.۱۶ که ادامه دارد
• عضو هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی همدان با حکم ریاست جمهوری اسلامی ایران از تاریخ ۵.۲ .۸۶ به مدت ۴ سال
• رئیس مجمع بسیج استان از اسفند ۱۳۹۱ برای دو دوره سه ساله (انتخاب با اکثریت آرا)
• سرپرست دانشگاه بوعلی سینا از تاریخ ۸۷.۵.۱۲ لغایت ۸۹.۱.۲۵
• رئیس دانشگاه بوعلی سینا از تاریخ ۸۹.۱.۲۵ لغایت ۹۳.۳.۱۸
• عضویت در هیأت امنای دانشگاه اراک با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری از تاریخ ۸۹.۴.۱۳ به مدت ۴ سال
• دبیر و نایب رئیس انجمن شیمی ایران از اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۷ تا کنون شش دوره دو ساله که مجدداً برای دو سال دیگر توسط اعضا، شوای عالی و هیأت مدیره انجمن شیمی ایران تمدید شد.
• عضو هیأت امنای دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان همدان از سال ۱۳۸۹ برای سه دوره متوالی
• عضویت در هیأت امنای دانشگاه اراک با حکم وزیر علوم تحقیقات و فناوری از تاریخ ۹۳.۵.۱۰ به مدت ۴ سال
• عضو کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌های کردستان و تحصیلات تکمیلی زنجان
• عضو هیأت ممیزه‌های دانشگاه‌های بوعلی سینا، کردستان، ایلام، اراک برای دوره‌های متوالی
• عضو گروه تخصصی شیمی شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی و شورای گسترش آموزش با حکم معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به مدت دو سال از ۱۳۹۶.۳.۳

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید