نگار فروزنده (زاده ۳ تیر ۱۳۵۷ در شمیران، تهران) بازیگر ایرانی است. وی کلاسهای بازیگری را زیر نظر حمید سمندریان گذراند و سپس به سینمای حرفهای ایران روی آورد. بهترین بازی او در فیلم کافه ستاره اثر سامان مقدم بودهاست.
او بازیگری را از ۱۴ سالگی آغاز کرد. پس از بازی در فیلم پاپیتال، بسیاری از منتقدان بازی وی را ستودند. وی در دو فیلم از داریوش مهرجویی در سه نقش حضور یافت. مسعود کیمیایی، ابراهیم حاتمیکیا دیگر اسامی ثبتشده در کارنامهٔ هنری اوست. از ویژگیهای بارز بازیگری نگار فروزنده، ایفای نقشهای متفاوت است. همچنین بازی در سهگانه فیلم اخراجیها از بازیهای ماندگار وی میباشد. در این نوشته از دیبامگ بیوگرافی نگار فروزنده را خواهید خواند.
بیوگرافی نگار فروزنده
نگار فروزنده تحصیل کرده مقطع دیپلم رشته انسانی می باشد و او بازیگری را از سال ۱۳۷۱، با قبول شدن در تست سریال «چه باید کرد» که در مدرسه شان گرفته شد، آغاز نمود و برای اولین باردر ۱۴سالگی جلوی دوربین رفت.
نگار فروزنده با ایفای نقش در فیلم های داریوش مرجویی یعنی “میکس” و “دختر دایی گمشده” در میان مردم شناخته شد و سپس با ایفای نقش در فیلم کافه ستاره به کارگردانی سامان مقدم در سال ۱۳۸۳به نقطه اوج خود در آن دوران رسید.
نگار فروزنده در سال ۱۳۸۵با بازی در فیلم پاپیتال مورد ستایش منتقدان قرار گرفت، بازی در این فیلم سینمایی و ایفای نقش اول از برجسته ترین اتفاقات هنری زندگی هنری فروزنده بود.
دوپنجره
نگار فروزنده دو سال بعد از ورود به تلویزیون در سریال دو پنجره به کارگردانی پاشا شاهنده،مقابل دوربین رفت. این سریال ۷ قسمتی در سال ۱۳۷۴از شبکه سه پخش شد نگا فروزنده به همراه امین حیایی دختر و پسری استبودند که عاظق یکدیگر بوده و بعد از ازدواج درگیر مشکلات زندگی می شدند.
اخراجی ها
فیلم سینمایی اخراجی ها به کارگردانی مسعود ده نمکی در سال ۱۳۸۵ساخته شد. نگار جواهریان در این فیلم نقش خواهر مجید سوزوکی و نامزد بایرام را ایفا می کرد.
او اخراجیهای ۲ و ۳ نیز حضور داشت و به همراه کامبیز دیرباز، اکبر عبدی، مینا جعفرزاده، نیوشا ضیغمی، امین حیایی، علی اوسیوند، شهره لرستانی ، سیدجواد هاشمی، منوچهر آذر و … نقش آفرینی می کرد.
دایره زنگی
نگار فروزنده در فیلم دایره زنگی به کارگردانی پریسا بخت آور و نویسندگی اصغر فرهادی نقش منیر، یکی از ساکنین آپارتمان و همسر مهران مدیری را ایفا می کرد. در این آپارتمان که با ورود باران کوثری و صابر ابر برای نصب ماهواره اتفاقات مختلفی رخ می دهد و و زندگی شخصی آنها به تصویر کشیده می شود.
امین حیایی، محمدرضا شریفی نیا، بهاره رهنما، نیلوفر خوش خلق، امیر نوریامید روحانی، نیما شاهرخ شاهی، حمد بهداد، ملیکا شریفی نیا، اردشیر کاظمی و اکرم محمدی از بازیگران دایره زنگی در سال ۱۳۸۷بودند.
پدر او دارای شغل آزاد و مادرش خانه دار است و دارای دو برادر به نام های احسان و کیوان است که نقش تاثیرگذاری را در زندگی او داشته اند و همیشه مشاور او بوده اند. نگار فروزنده با اینکه پیشرفت خوبی را در عرصه بازیگری داشت اما سال های زیادی را از این عرصه جا ماند.
او علت کم کاری های خود را در عرصه بازیگری، فوت پدر، وضع مالی بد سینما، وسواس در انتخاب نقش عنوان نموده است.
جراحی های زیبایی نگار فروزنده
برخلاف شایعاتی که در مورد عمل زیبایی نگار فروزنده در فضای مجازی منتشر شد، او به جز عمل بینی که به دلیل تصادف و شکستگی انجام شد، عمل زیبایی دیگری انجام نداده است و براساس گفته هایش از چهره خود راضی بوده و دلیلی برای این کار نمی بیند.
ازدواج
نگار فروزنده مجرد می باشد و تا به حال ازدواج نکرده است. او تمام شایعات ازدواجش با فربد زمهریری که در فضای مجازی پخش شده بود را به شدت تکذیب کرد و عنوان نمود که مجرد است.
نمایش خانگی
رقص روی شیشه (مهدی گلستانه) (۱۳۹۷)
شبهای مافیا (سعید ابوطالب) (۱۳۹۹)
روزی روزگاری مریخ (پیمان قاسمخانی ) (۱۴۰۱)
قطب شمال سریال نمایش خانگی (امین محمودی یکتا)
تلهفیلم
انتقال (علیرضا بذرافشان، ۱۳۸۷)
نیلوفر کبود (سیروس مقدم، (۱۳۸۶)
ثانیه شمار (حسین تبریزی ، ۱۳۸۷)
برادرزادهٔ عزیز (علیرضا امینی ، ۱۳۸۸)
دغدغه (۱۳۸۴)
گرهٔ آخر (حسن لفافیان ، ۱۳۸۵)
دایرهٔ تلخ (شاهین باباپور ، ۱۳۸۵)
مجموعههای تلویزیونی
١٣٩٩ دادستان، مسعود ده نمکی شبکه ٣ – ١٧ قسمت
۱۳۹۰ شهر دقیانوس، مهرداد خوشبخت شبکه ۱ – ۱۶ قسمت
۱۳۸۸ دارا و ندار، مسعود دهنمکی شبکه تهران – ۱۴ قسمت – پخش در نوروز ۸۹
۱۳۸۴ ریحانه، سیروس مقدم شبکه ۳ – ۲۶ قسمت
۱۳۸۳ من یک مستاجرم، پریسا بختآور شبکه ۳ – ۲۶ قسمت
۱۳۸۲ بانویی دیگر، سیروس مقدم شبکه تهران – ۱۷ قسمت – پخش در نوروز ۸۳
۱۳۸۱ پاورچین، مهران مدیری شبکه تهران – بازیگر مهمان
۱۳۸۱ جستجو در شهر، حسن هدایت شبکه تهران – ۳۰ قسمت
۱۳۸۱ آشتیکنان، مجید صالحی شبکه ۳ – ۳۶ قسمت
۱۳۸۰ راز شیوا، پرویز حسن پور شبکه ۳ – ۱۹ قسمت
۱۳۸۰ شب آفتابی، قاسم جعفری شبکه ۳ – ۱۵ قسمت
۱۳۷۹ همسفر، قاسم جعفری شبکه ۳ – ۲۶ قسمت – بازیگر مهمان
۱۳۷۹ جوان امروز، یوسف سیدمهدوی شبکه ۳ – ۲۶ قسمت
۱۳۷۷ راه سوم، قاسم جعفری شبکه ۳ – ۲۶ قسمت
۱۳۷۶ گلهای آفتابگردان، مسعود شاهمحمدی شبکه ۱ – ۱۳ قسمت – بازیگر مهمان
۱۳۷۵ ریشه در دشت خون، حسین فرخی – قاسم شاکری شبکه ۱ – موضوع عاشورا
۱۳۷۴ کارآگاه، حسن هدایت شبکه ۱ – ۱۶ قسمت
۱۳۷۴ دو پنجره، پاشا شاهنده شبکه ۳ – ۷ قسمت
۱۳۷۴ حکایت میرزا یحیی، حمید لبخنده شبکه ۲ – پخش در نوروز ۷۵
۱۳۷۲ چه باید کرد، حسن فردرو شبکه ۲