وقتی بیشتر مردم به شکلات فکر میکنند، رنگ قهوهای غنی شیری یا شکلات تیره را به یاد میآورند. اما در طول فرآیند ساخت شکلات، یک نقطه وجود دارد که دو گزینه جادویی در دسترس است، شاه بلوط تیره غنی از شکلات سنتی، یا مسیر فرشته سفید خالص که روش ساخت شکلات سفید است. روز جهانی شکلات سفید فرصتی عالی برای آشنایی با ریشه های این خوراکی خوشمزه و قدم زدن در سمت سبک انحطاط آشپزی است. با ما در دیبامگ همراه باشید.
روز جهانی شکلات سفید چه روزی است؟
روز جهانی شکلات سفید در تقویم میلادی برابر است با ۲۲ سپتامبر، در تقویم شمسی برابر است با ۱ مهرماه و در تقویم قمری برابر است با ۱۸ ربیع الاول.
با روز جهانی شکلات سفید آشنا شوید
روز جهانی شکلات سفید ایجاد شده است تا بتوانیم این شیرینی شگفت انگیز را جشن بگیریم و بدون احساس گناه هر چقدر که می خواهیم بخوریم! شکلات سفید از مواد جامد شیر، شکر و کره کاکائو تهیه می شود. هیچ ماده جامد کاکائویی که در شکلات تیره و شیری وجود دارد، وجود ندارد. رنگ عاج کم رنگ آن چیزی است که این شکلات را فوراً قابل تشخیص می کند.
مقرراتی وجود دارد که تعیین می کند چه چیزی را می توان و چه چیزی را نمی توان به عنوان شکلات سفید به بازار عرضه کرد. استانداردهای مشابهی در سراسر ایالات متحده و اتحادیه اروپا وجود دارد. برای طبقه بندی شکلات سفید، شکلات باید حداقل از نظر وزنی دارای موارد زیر باشد: ۳.۵ درصد چربی شیر، ۱۴ درصد کل مواد جامد شیر و ۲۰ درصد کره کاکائو. در ایالات متحده نیز مقرراتی دارند که می گوید این محصول مجاز نیست که بیش از ۵۵ درصد شیرین کننده ها مانند شکر داشته باشد.
تاریخچه روز جهانی شکلات سفید
در دیبامگ بخوانید: چگونه بهترین سمبوسه را در روز جهانی سمبوسه درست کنیم و این روز را جشن بگیریم [۱۴۰۳]؟
شکلات از دیرباز وجود داشته است، مصرف آن به عنوان یک نوشیدنی به سال ۱۹۰۰ قبل از میلاد توسط آمریکاییها برمیگردد و برای Quetzocoatl مقدس به حساب میآمد. در دوران امپراتوری آزتک ها آنقدر ارزشمند بود که به عنوان نوعی پول مورد استفاده قرار می گرفت و در واقع شکل مورد انتظار برای پرداخت مالیاتی بود که از مردم تحت حاکمیت آنها وضع می شد. تا زمانی که کریستف کلمب برای چهارمین بار در سال ۱۵۰۲ از دنیای جدید بازدید کرد، شکلات به بریتانیا بازگردانده شد و این خوشمزه ی جذاب راه خود را به تاریخ باز کرد.
برای تمام مدت زمانی بین آن زمان تا سال ۱۹۳۰، شکلات غنی از چوب ماهون تنها چیزی بود که آنها میدانستند و استفاده میکردند، میلیونها شکل به خود گرفته بود و به تعریفی از انحطاط تبدیل شده بود، اما هنوز هم همان رنگ بود.
همه اینها در سال ۱۹۳۰ با اختراع Milkybar توسط نستله در سال ۱۹۳۰ تغییر کرد. شکلات سفید نتیجه جداسازی مواد جامد تیره از چربی غنی دانه معروف به کره کاکائو، بخشی طبیعی از فرآیند تولید بود، اما به جای ترکیب مجدد آنها، کره کاکائو باقی مانده بود تا خودش بدرخشد. از آن زمان تاکنون این یک خوراکی فوق العاده محبوب بوده است.
چگونه روز ملی شکلات سفید را جشن بگیریم
بهترین راه برای جشن گرفتن روز ملی شکلات سفید این است که بیرون بروید و از خوراکی خوشمزه ای که شکلات سفید است لذت ببرید! شما می توانید آن را به شکل های بی شماری پیدا کنید، بنابراین شاید توقفی در یک شکلات ساز مناسب باشد. ترافل، میله، گاناش، حتی شکلات سفید به شکل نوشیدنی وجود دارد!
توقف برای خوردن یک قهوه صبح؟ این بار به جای همیشگی، از ترکیب شکلات سفید استفاده کنید. وقت ناهار است و یک میان وعده می خواهید؟ یک تکه شکلات سفید می تواند همان چیزی باشد. فراموش نکنید که این خوشمزه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!
البته، اگر کمی احساس خلاقیت دارید، ممکن است تصمیم بگیرید که شکلات سفید خود را درست کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک جستجوی آنلاین سریع انجام دهید و خواهید دید که دستور العمل های زیادی وجود دارد که می توانید آنها را کپی کنید تا مطمئن شوید که شکلات سفید شما یک پیروزی است و نه یک کابوس آشپزی!
همچنین اگر به دنبال چیزهای کمی متفاوت هستید، دستور العمل های بسیار خوبی بر پایه شکلات سفید وجود دارد. برخی از دسرهای شکلاتی سفید که حتما پیشنهاد می کنیم به شرح زیر است: تورته شکلات سفید، کیک کاپوچینوی شکلاتی سفید، چیزکیک شکلات سفید و زنجبیل، تارت بلوندی موز و شکلات سفید، تارت شکلات سفید و تمشک، و شکلات سفید و پسته پروفیترو. آیا هنوز دهانتان آب می زند؟
شما می توانید تصمیم بگیرید که در روز ملی شکلات سفید با دوستان خود کمی خوش بگذرانید و یک شیرینی شکلات سفید بخورید. همه دوستان خود را دور بزنید و از دیدن اینکه چه کسی می تواند هیجان انگیزترین و خوشمزه ترین دسر شکلات سفید را درست کند لذت ببرید. این یک فرصت عالی برای به اشتراک گذاشتن خنده های زیاد با هم و لذت بردن از غذاهای خوشمزه شکلات سفید در طول مسیر است.